Trevliga träffar

Det var nog för att möjligtvis träffa någon bloggare i verkliga livet, som lma besökte Juthbackamarknaden för andra gången i sitt liv, tillsammans med Elovena. Tre trevliga bloggare träffade vi. Greta med man bjöd på pepparkakor och hade elefanter till försäljning samt gratislotteri, men vi avstod från att delta i lotteriet. 😀 Men elefanthandel blev det! Samtidigt kom mr Walker och hälsade på hos Greta, så vi fick (eller måste) också presentera oss! Trevligt var det med en liten pratstund. Sen drog vi vidare och sökte upp Tro med sina fina nålbundna vantar, sockor och andra handarbeten. Och där skaffade vi oss nya nålar av körsbärsträ, att använda i vinter när inspirationen infinner sig. Hoppas bara att Tro också öppnar sin blogg på nytt, och hinner skriva om alla sina intressanta resor tillsammans med Skogis!

Men nog är det en fröjd att se hur mycket vackra gamla och nya saker det finns som man inte behöver. Efter tre timmar varsin glass och lite godishandel var vi mogna för hemfärd! Antar att det blir mera att läsa om denna resa på en annan blogg! 😀

0 tankar på “Trevliga träffar

  1. lma7 Inläggets författare

   Tror du får själv leta reda på den! Men det är märkligt hur mycket mera det står att läsa om samma händelser på just den bloggen! 😀

   Gilla

 1. mrwalker

  Ja det var verkligen trevligt att träffas, synd bara att jag inte tog bilden med tre bloggare i samma ruta!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Du blev väl lite chockad så du kom dig inte för, och tur var det! Jag kom inte ens ihåg att ta kamera med 😦

   Gilla

 2. lma7 Inläggets författare

  Tror knappast det har med ålder att göra, det är bara så att somliga ”författare” har ett större ordförråd, bättre minne och livligare fantasi för att nämna några egenskaper, som gör att texterna blir längre! Och tur är väl det!

  Gilla

 3. serenity

  Skulle gärna ha velat träffa dej -men jag var ju inte alls till marknaden .. Tror jag -skall kolla denna andra utförliga beskrivande mera utsirad blogg vid tillfälle.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Jo Serenity, det ska du absolut göra 😀 Var det för långt att ta sig till den stora marknadsplatsen? 😮

   Gilla

 4. serenity

  Har nu läst å nästan fått vara med -saknade bara några högfors nr: 5 å 6-or –Långt har jag inte alls ca; 35,km upps så lat man är .. Ha en bra dag.

  Gilla

 5. tro3

  Hej Ima7! Nu är jag här!
  – Det var så trevligt att få träffa dej på ”Skrotis” med Elovena! Roligt att du också har börjat blogga! Det är ju så fin gemenskap här, och vi får ju så många nya vänner… 🙂 Ha de så bra, vi hörs!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det var trevligt att träffa dig Tro, och Skogis på ”den stora marknaden”! 😀 Har varit bortrest och kom hem i kväll, så jag såg nu att du hittat mig här, trevligt om du hinner skriva lite igen!

   Gilla