Elefant och bilhandel

Som sagt kom jag inte tomhänt från den stora marknaden i världsmetropolen, det kan man ju bara inte göra. Och när Grötis redan hunnit skvallra om min bilhandel så ska jag komma med bildbevis, om det lyckas. Med tanke på att elefanten är full storlek så är bilen inte heller så liten! Bättre begagnad av sportmodell är det ju som av bilden synes!

0 tankar på “Elefant och bilhandel

 1. Bengt

  Jag gick direkt in på din blogg när jag såg ”elefant” i rubriken. Jag samlar nämligen på elefanter, har cirka 350 stycken. Om denna var den första elefanten, så får det allt jobbas på! (hehe).

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack för besöket, tillverkaren heter Greta i Pepparkakshuset ifall du vill beställa också den här modellen! Tänker inte börja tävla med dig i samlandet av elefanter, fast de är trevliga! 🙂 En liten frimärkssamling har jag, som jag tröttnat på.

   Gilla

 2. scriptrix

  Fina fynd! Lite avundsjuk är jag på alla er bloggare som har träffat så många andra bloggare. Men jag har inte haft någon dålig vecka jag heller, så jag ska inte klaga. I början av veckan bär det av österut. Laptopen tar jag med mig, jag måste ju åtminstone hålla lite koll på vad ni andra har för er. Ha en bra kväll bland rosor och solrosor!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det är alltid trevligt med nya människor, som man känner ”delvis”, att träffas på riktigt! Kanske du tar en sväng till mina domäner nu när du ändå ska österut eller bär det av ända till östra delarna av landet?

   Gilla

 3. mobilamamma

  Elefantens blick säger en hel del om vad den varit med om innan du räddade den från marknadsvimlets stress! Grattis till fynden! Du har väl försäkrat bilen? Den är säkert stöldbegärlig.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Jo, elefanten är så nöjd nu när den fått lugn och ro och bilen är allriskförsäkrad i Lokalförsäkringsbolaget! 😀 Tycker lite synd om den stackars lilla albino elefantungen, som lämnade ensam kvar, den borde få sällskap med Bengts 350 av samma släkt!

   Gilla

 4. elovena

  Med tanke på bilens enorma värde i pengar bör du nog se till att försäkringen är i skick, det tycker jag också! Verkligen. –Har det blivit många turer ren? Jag förstod att du inte nött vägarna så värst de senaste åren???

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Saken är klar, du vet ju det hutlösa priset , men berätta inte åt nån, snälla! Visst har vi varit i farten med den här i helgen, int kommer den att rosta bort, det ser jag nog till! 😀 Och så har jag flera privatchaufförer!

   Gilla

  1. lma7

   Men då måst det vara en Volkswagen, jag vet inte ens av vilket märke min är, kan nån berätta det för mig? 😮 Det sku vara elefantastiskt!

   Gilla

 5. elovena

  Jag är illa rädd för att dendär bilen är en Saab 96. En såndär plåttrig modell. Men det kan förstås också vara en sportmodell av nånting…. vem ska vi rådfråga här nu? 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Du verkar lite osäker, försäljaren borde ju ha upplyst oss om den saken, och nu minns jag inte ens vad firman hette! Minns du? Man blev så bortkollrad där på Den Stora Marknaden! 😦

   Gilla

 6. elovena

  Njaa… näe, jag minns inte att jag sku ha tittat på nån skylt där. Var det nånstans nära glassfabriken?? Men du; kolla i registerboken, där står nog vad det är för märke! 😀

  Gilla

 7. tititu

  Ser ut som en volkswagen om än inte en kupla. Min kusins pappa hade en såndär då jag var liten. Och den var också köpt i Nyykaabi så det måste ju vara samma märke. Men han hade inte pimpat motorhuven sådär.

  Gilla