Hemlig resa

I går bar det av mot okända trakter, två bussar fullproppade med pensionärer, närmare 100 personer sammanlagt. Det brukar kallas för hemliga resan, när det enda man vet är att det blir två gånger kaffe och en gång mat under dagens lopp och resten är höljt i dunkel. Skall inte avslöja vart vi styrde kosan den här gången, men jag ska försöka sätta in ett par bilder så kan ni se om ni råkar känna igen platsen. Är det någon som var med på resan och läser det här, skriv gärna en kommentar! Bilderna är inte bra , det var regnväder mest hela dagen. Trevligt var det ändå!

0 thoughts on “Hemlig resa

  1. lma7

   Hej Greta, kan det vara så att alla som tittat in vet att Greta gissat rätt, när ingen ens gjort ett försök att gissa något annat! 😮 Men kan du säga vad stället heter där de många växterna finns i Jyväskylä? Där åt vi!

   Gilla

  1. lma7

   Jåå Greta, rätt svar både första och andra gången, vad vill du ha i pris? Ära och berömmelse och en ros, (som finns här till vänster) får du och en kram! 😀

   Gilla

  1. lma7

   Mormor 2 får andra pris, samma som Greta! 😀 Det är fint i Viherlandia, men tyvärr regnade det, men mycket vackert fanns att se under tak också!

   Gilla

 1. serenity

  Titta in i går å tänkte gissa – men lät bli då jag läst Greta -skulle inte ha haft rätt å inte var jag med heller . hoppas det var en bra resa i alla fall.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Serenity, undrar vad du tänkt gissa? 🙂 Resan var bra trots regn, men det blir lite långa mat- och wc-köer med nästan 100 pensionärer.

   Gilla

 2. livsnjutarn

  Njutis tittade åxå in och googlade på hoppbackar och hamnade i Lahtis.. 🙂 Så jag gav upp! Men man kunde ju nog säga hej då man tittar in! Så hejsvejs Rosentanten! 😉

  Gilla

 3. Tititu

  Hade nog inte kunnat gissa rätt, en hoppbacke och en parkbänk var inte tillräckliga ledtrådar för mej. Tänkte först att bananplantan och bilden av fåglarna på växthusväggen skulle ge nån ledtråd men i förstoring påminde fåglarna mer om Aaltovaser…

  Gilla