Bolagskatten

I huset som vi bor i finns en”fastighetskatt”, Felix heter han. I sommar när matte varit borta har vi andra husinnevånare fått vikariera kattskötare. Han är mycket sällskaplig, snäll och väluppfostrad. Vill han ha lite uppmärksamhet och ingen syns till utomhus, hoppar han upp på fönsterplåten och tittar in. Finns det en sittdyna i stolen på vår trappa kan han ligga där i timmar. Det var där jag fotade honom häromdan. – Skickligt att ta en bild just när han har tungan på nosen, gör om det om ni kan! 😀

Annars har vi fint regnväder i dag, ha en skön helg!

0 tankar på “Bolagskatten

 1. livsnjutarn

  Säger bara det, vilken skicklig fotograf.. 😀 Är det en betärkatt detdär med så litet huvud??
  Skön söndag, här strålar solen från en molnfri himmel.. 😀 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   En bra frass är det, vilken ras vet jag inte, sånt brukar jag inte bry mig om! 😀
   Här är det sol uppå backen också, njuuuta ska vi så länge det varar! 😀 8)

   Gilla

 2. annepauline

  Tack för lyckönskningarna till ryska kursen! Jag var och köpte läroboken i lördags, ojoj, hur ska detta gå? Första kurstillfället är i morgon kväll. Spännande blir det allt. Jag känner en jättetrevlig rysk herre, han tycker det är så roligt att jag ska börja läsa ryska. Han säger hela tiden: Fråga mig om du behöver hjälp.

  Gilla

  1. lma7

   Annepauline, då har du nästan en privatlärare! 😉 Vad heter boken? Jag har varit på kurs nu i kväll och det var mycket intressant! Hör av dig sen vad du tycker. Tror du får många trevliga stunder!

   Gilla

 3. annepauline

  Boken heter ”Ryska 1” och är skriven av Jurij Levin. Jag tror också det blir trevligt, jag får skriva rapport i morgon!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Den boken har jag inte, men flera andra som jag börjat på men det går mycket sakta framåt i den här åldern. Men det är ju bara som tidsfördriv och hobby jag läser språk! Ska bli roligt att höra rapporten!

   Gilla