Snabba ryck

Fick ett sms i tisdags: ”har bokat resa nu vi kommer på torsdag till Finland”. Och nu är det torsdag! Trevligt med utländska gäster på blixtvisit! Då behöver jag inte blogga så mycket nu några dagar framåt! 😀 Ha en trevlig helg alla som tittar in! 8)

0 tankar på “Snabba ryck

 1. scriptrix

  Hoppas att besöket är från Bryssel. Sådana besök är alltid trevliga. Ha en bra helg och hälsa ifall det är någon som jag känner! 😉

  Gilla

 2. elovena

  Nu har jag läst tre gånger och det står …behöver jag inte blogga… Meh, alltså, det låter som om det var en tråkig PLIKT??? Du borde ju ha sagt: snyft, nu hinner jag inte blogga på flera dar. Nåja, jag förstår nog ändå att du prioriterar folket som kommer och det gör du rätt i, men GLÖM nu inte bort OSS ändå! 🙂 Hälsa från mig oxå!

  Gilla

  1. lma7

   Elovena, int glömmer jag, men det är nog så att jag hinner bara inte! Du får också hälsningar tillbaka från gästerna. Ha det så bra!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mobilmamma, det går faktiskt riktigt bra att ha bloggpaus när man har annat att göra! 😀 Här har det varit en livlig helg med alla barn och barnbarn i farten!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Vandris, ja tack, helgen har varit trevlig och nu är den slut! Och snö har vi fått, vad mer kan vi begära! 😀

   Gilla