Amigurumis

Köpte en söt liten bok med beskrivningar till söta små amigurumis figurer. Varför de heter så vet jag inte, jag skulle kalla dem helt enkelt virkade figurer. Ett barnbarn bad mig göra en minival och den har jag virkat, min allra första lilla amigurumi. Det gick fort och var rikigt skojigt. Det ska nog bli flera bara tid och lust finns.

0 tankar på “Amigurumis

 1. elovena

  Nämen titta! Du får börja virka små saker till mitt minihus. Små korgar som jag kan ha miniminifrukter i… å sånt. 🙂 Vill du göra det? De går till ”välgörande ändamål”. Lillvalen blev ju jättesöt!

  Gilla

 2. lma7 Inläggets författare

  Visst kan jag göra det! 😀 Av fint garn borde man kunna virka pyttesmå saker som ”välgörning”! Det står att mönstren i denna bok får inte kopieras, spridas eller säljas. Men det går ju att göra egna modeller. 8)

  Gilla

 3. scriptrix

  Jag är inte så mycket för att virka sådana små saker. Jag virkar hellre överkast till dubbelsängar och sådant. Rejäla saker! Men min dotter T är en baddare på amigurumis, eller vad det nu heter! 😉

  Gilla

 4. elovena

  Inte mitt heller, kröhömm… det stretchar inte så bra. 🙂 Men små små saker till minihus ska man väl klara. Bara att börja söka modeller och fundera. Yess! Nu har jag ren EN underleverantör… 😀

  Gilla