Ljuvlig juldag

Utsikt från köksfönstret när juldagsmorgon glimmar, eller förmiddag är det, och en blek sol börjar titta fram, ljuset återvänder till vår vackra vita vintervärld! Vackert så!

Skönt att vi nu är på den bättre sidan om julen. Snart börjar livet gå sin gilla gång för de som stressat, liksom för oss som inte låtit oss påverkas av julstressen, får man hoppas!

 God fortsättning på julfirandet!

0 tankar på “Ljuvlig juldag

 1. oops

  Nästan att vi har samma utsikt från mitt fönster bredvid datorn, och ändå är vi inte på samma ställe. Naturen är mycket vacker för tillfället, och är lite harmsen att jag inte ännu har investerat i en ny systemkamera för att kunna vara ute och fotografera. Det har liksom varit en hel del andra utgifter denna höst. 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Trevligt att fota, men jag har en ca 10 år gammal kamera jag fått ärva, Sony heter den. Klicka på bilden och läs namnen på de sju postlådorna om du vill veta vilka andra som bor i gränden! 😉

   Gilla

      1. lma7 Inläggets författare

       Du cyklar nog med väldig fart om du varit och läst namnen och cyklat hem igen, kan faktiskt bli lite dragigt, med tårfyllda ögon som resultat! 😀

       Gilla

 2. scriptrix

  Fin bild! Ungefär så ser det ut här i sköna Värmeland också. Och nu börjar vi gå mot ljusare tider! 🙂

  Gilla

 3. serenity

  Hos mej har nu ingen SOL visat sej men jag är nöjd ändå -kölden har slagit sej . å allt är frid å fröjd – vackra vyer du har GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGEN .

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Inte var det lång stund solen orka vara uppe i dag, men den går väl högre och högre dag för dag nu! Väntad och efterlängtad är den! Ha det gott!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Int kan man säga annat, därför måst vi ha i en gran så det åtminstone finns något som är grönt (och snöfritt) 😀

   Gilla

 4. gilla

  Å en sådan ljuvligt vacker bild…..naturen är härlig nu och har varit det en längre tid, jag gillar då allt är vitt, annars är det ju ingen vinter. God fortsättning på Julhelgen, tänk nu är vi redan på den ljusare sidan av året, det börjar snart synas också att dagarna blir längre…….snart är det midsommar 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ååh, Gilla, ”än så är det långt till vår, innan rönn i blomma står” njut du lilla Gilla, än så är det vinter … 😀

   Gilla

 5. mobilamamma

  Ljuset ja! Jag kanske inbillar mig, men är det inte en aning mera ljus nu? Jag tycker i alla fall att julljusens sken här inomhus ser blekare ut nu, när solen lyser där ute!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   I går var det lite ljusare här, i dag är det lite varmare men ingen sol. Man kan inte få allt man önskar sig på en gång, men visst ljusnar det småningom!

   Gilla