Förväntningar

Nyårslöften ger jag inte, de skulle jag i alla fall glömma (minnet är inte så långt längre.) Vad kan då en 70-åring ha för förväntningar på ett nytt år? Ja, säg det! Kanske bäst att inte förvänta sig något alls, men så ekelt vill man ju inte ta det!
Alltså förväntar jag mig att:
1. – ingenting skall förändras från nuläget för min och gubbens del.
2. – barn och barnbarn får vara friska.
3. – inga stora naturkatastrofer inträffar.
4. – levnadskostnaderna inte stiger med mer än 10€/mån.
5. – tro, hopp och kärlek existerar hos alla.
6. – besöka Elovena och träffa många andra bloggvänner IRL 2011.

Blir det bra så? 😮

GOTT NYTT ÅR !

0 tankar på “Förväntningar

 1. scriptrix

  När man börjar närma sig 60 har man ungefär samma nyårsförväntningar. Inga stora förändringar, bara att allt får vara som det är! 😀

  Gott Nytt År!

  Gilla

 2. Zwei

  Vi får dessutom hoppas att Rosentantens minne inte förkortas ytterligare, utan att hon kommer ihåg att skriva kolon med K. 8)
  Gott Nytt År i rutschbanan!! 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack för omtanken, Zwei, men utan colon klarar vi oss inte! 😉
   Gott Vitt Nytt År med fortsatt fiskfilosoferande! 8)

   Gilla

 3. Tititu

  Fyran tror jag inte på. Femman och tvåan hoppas jag på. Inte för att jag har barnbarn och jag hoppas jag inte får några heller under 2011…

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ett riktigt bra nytt år önskar jag dig Tititu och dina barn!
   Jag tror också att allt stiger mycket mer än de futtiga 10 euro/mån. som min pension stiger!

   Gilla

 4. elovena

  Jag däremot inctämmer i allt, men har ett tillägg: dedär com ckulle komma och becöka min nya terrass i comras, de cku kunna komma nästa commar ictället! Det blev ju aldrig av, likcom! 🙂 Gott Nytt År… mamsell Rooos!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Elovena, då scriver jag in det som punct cex då, urcecta att jag glömde, för det är nog en av mina förväntningar occå! Nyårscram! 8)
   Nu kan du läsa på nytt, punct cex inscriven!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Vad är det som du inte förstår Scriptrix, du som är så förståndig 😮 Har det något med punct cex att göra? ? 😮

   Gilla

 5. Liv

  Önskar er lite förändring ändå i punkt 1. Överraskningar! 🙂
  Lovar att inte lova något inför nyåret. Hoppas bara på trevliga överraskningar. Och välsignade möten kanske med nån bloggare t.o.m.
  Gott nytt år!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Välsignade möten med människor av alla de slag får gärna bli överraskningar 2011. Kanske vi också träffas en vacker dag Liv! 🙂 Gott nytt år till dig och de dina!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det är bara det att Scriptrix inte ännu fattat cyctemet i vårt nya cpråc i NU, cå det kunde vi tilläqqa com en nyårcönscning! 8)

   Gilla

 6. scriptrix

  Det jag inte kan förstå är att den här allvarliga åkomman, som tidigare bara härjade i Närpes, nu börjar sprida sig allt längre norrut! 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Geta, jag önskar av hela mitt hjärta att du får ett bättre år än det som nu är slut. Gårdagen är förbi, morgondagen har vi inte sett, i dag hjälper Herren! Nyårskramar!

   Gilla

 7. scriptrix

  Som fornminnesminister i NU anser jag mig nu vara nödd och tvungen att instifta följande lag: Inom nurdiskan skall s och k stavas med s och k så som har varit sed och bruk sedan fornminnes tider! All överträdelse mot denna lag beivras och straffas med böter eller fängelse, som icke får överstiga 40 år!

  Gilla

   1. lma7 Inläggets författare

    Angående BUD8 står det enligt förklaringen att vi skall tänka och tala gott om vår nästa och tyda allt till det bästa!
    I artikel 8 i mina grundläggande rättigheter i EU handlar det om skydd av personuppgifter, (återkommer till det senare.) 8)

    Gilla

 8. elovena

  HÖHH. Va e dedär för konctiga påfund. Vi ckriwer som wi will, wisst gör wi det ima? Lagen och paragaferna gäller inte cåna com lärt cig nålbindning. Juct he!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Jåå Elowena, wi scrifwer wåra egna paragrafer hwid behow cåcåm wi will hafwa dom! Wåra wantar will wi lägga på lagen NU!

   Gilla

 9. mumsen

  Så önSkar jag madam RoS Ett Gott Nytt År o kramar
  Slänger in ett tack till fru miniSter för nya lagen oCKSå 🙂

  Gilla

 10. oops

  Med hopp om god hälsa inför det nya året, och många bokstäver på rad med mellanrum emellan på de rätta ställen, gör att bloggkompisarna har roliga tider vid datorn framöver. Nya uppslag, nya texter, det väntar vi på. Vi skriver Gott Nytt År 2011.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack detsamma Oops, här var alla bokstäver placerade precis som förrivääde, men frånochmed kl.24.00 lär det gälla andra paragrafer! Gott Nytt År! 8)

   Gilla

 11. gilla

  Det låter ju riktigt bra…..själv önskar jag inte så mycket av det nya året, det må rulla på ung. som det gamla, men gärna mindre stress på jobbet. Gott Nytt År!!!!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gilla, ungefär lika mycket stress som i fjol vill jag nog ha, för jag har ju inget jobb! 😀 Gott år till dig, hoppas du får lite mindre stress!

   Gilla