Jämlikhet

Artikel 20 – Likhet inför lagen:
Alla människor är lika inför lagen.

Det är ju självklart, så behövs det verkligen en sådan artikel? Och behandlas alla människor lika fast artikeln finns, någon som vet? 😮

Inte mycket jag uträttar nuförtiden, om jag inte sitter vid datorn sitter jag på soffan alldeles handfallen, slö, slapp och likgiltig, som av bilden synes!  8)

                              Ha en bra fortsättning på dagen alla önskar Ima! 😀

0 tankar på “Jämlikhet

  1. lma7 Inläggets författare

   Nå, int går det någon nöd på mig, egentligen, lite långtråkigt bara så he e väl bäst te ga o sova! 8)

   Gilla

 1. scriptrix

  Jag ser att du har levt ett lugnt pensionärsliv idag. Och vilken fin klänning du har tagit på dig. 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Måste ju klä upp mig lite när jag skulle fotograferas och vara med på bloggen i egen hög person! Jo, lugnt har det varit i dag, bara stickat lite som omväxling från att sitta och se på snööön! 8)

   Gilla

 2. mormor 2

  Har också haft en slö dag, stickat lite, slumrat till på soffan och läst dagstidningarna.
  Morgondagen blir livlig för då sköter jag barnbarnen, då slöar jag inte till.
  De käraste jag har, nä näst käraste. Nej inte kan jag sätta de närmaste i nån ordningsföljd. Kanske vi hittar på nåt hyss !

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mormor 2, barnbarnen brukar nog se till att man inte slumrar till 😀 Det är alltid trevligt när man får vara med dem, väntar också hit en junior i morgon!

   Gilla

 3. gilla

  rätta takter det, att slöa o slappa mellan versorna……tycker jag ska behöva börja läsa lagen o alla paragrafer så jag skulle kunna dom utan och innantill……jag är nog nästan helt borta med vinden i detta fall…..och jag har nog en känsla av att alla inte behandlas lika….

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det finns ju så många som tolkar paragrafer så det finns inte en chans att allt ska bli rättvist här i världen… misstänker jag också…

   Gilla

 4. elovena

  Nåja, lika inför lagen eller ej, men nog tycker jag du och jag är på nåt sätt lika, åtminstone på (blogg)foto. 🙂 Men kanske det inte är så konstigt i och för sig??

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Kanske vi alla bloggare är lite konstiga och därför börjar likna varandra eller är det något avlägset släktskap månne …? Börjar man gräva bland rötterna vet man inte vad man kan hitta … 8)

   Gilla

 5. livsnjutarn

  Läst dina lagar och paragrafer vartefter de dykt upp, men enklast att låta bli att kommentera dem. De läses ju och följs olika. Tolkas kanske efter behov..
  Och vilken härlig dress Rosentanten har.. 😀
  Skön helg!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   De här artiklarna från min minibok skriver jag bara för att jag inte har så mycket annat att komma med, mina egna tankar har säkert hamnat under snön … 😀

   Gilla