Klakaföre

Vet inte hur man ska våga gå ut i dag, det är glashalt men jag är ju ingen utemänniska heller så ingen större skillnad fast jag sitter inne en månad till. Borde alltså finnas gott om tid att skriva inlägg men huvudet är tomt som ett urblåst äggskal. 😦  Så vi tar från miniboken:

Artikel 26 – Integrering av personer med funktionshinder:
Unionen erkänner och respekterar rätten för personer med funktionshinder att få del av åtgärder som syftar till att säkerställa deras oberoende, sociala och yrkesmässiga integrering och deltagande i arbetslivet.
*****************************************************************

Det här får bli den sista artikeln jag citerar fast det finns lika många till , som jag tänkt skriva in här. Har tappat intresset, och kommer jag inte på något annat att skriva om låter jag helt enkelt bli. Visst blir det bra så gott folk? 😮

                                      Trevlig solig söndag! 8)

0 tankar på “Klakaföre

 1. elovena

  Men Ima, kan du inte skriva om va sorts hund du sku vilja ha? Det finns så fina raser, saluki och…och…. janå, nu kommer jag int på nå andra. Om du int har tänkt skaffa nån hund ännu så kan du skriva om andra hundupplevelser. Dethär kanske kan vara början till en ny såndär idéstafett. När du skrivit om hundar kastar du stafettpinnen åt nästa och ropar APPORT! 🙂 Okej?

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Okej, Jag tycker mycket om rosenrashunden, den är liten och liten i maten, med katten delar den faten, sköter sig själv, skäller inte och man behöver inte ha den bunden! 😀 Scriptrix, APPORT! 🙂 Okej?

   Gilla

 2. elovena

  Jaså, nå nu tog du en genväg, jag hade tänkt mig ett låååångt INLÄGG om varför du vill ha en hund. Du flimrade nu bara förbi detta viktiga ställningstagande i ett kort kommentarssvar. Men vi ska se nu vad Scriptrix gör. Du sku nog ha kunnat beordra henne att skriva om nåt speciellt ämne också… 🙂 eldäva?

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tog en genväg … det kan man göra när man inte har någon hund eller inte vill ha. Men det hindrar ju inte att man klappar en och annan hund ibland!
   Var slutade förresten stafetten som Oops startade?? 😮

   Gilla

 3. blottendag

  Frivillighet är det ju som gäller med bloggen, likaväl som hundar. 😉 Min sort ska säga mjau.
  Mera sällan är det någon som medger att de vill ”sitta inne”. 🙂
  En dag i taget – eller inlägg. Bra dag önskar jag dig!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   ”Sitta inne” kan också vara frivilligt, men snart ska jag börja sitta ute! 😀
   Jag är en kattlös kattmänniska, men då får man ha lite klös själv då! 8)
   Ha det gott, blottendag!

   Gilla

 4. vandravidare

  Här sitts inte inne.Såheså!! 😀 Elovenas tips var bra! Få se vad som händer 🙂 Soliga vinterkramar från Vandris

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ska du korrigera?, starta en stafett (inte fem-pennis väl?) och ge pinnen till Vandris. Scrixan är väl på något kalas eller kanske hon börjat fira sin Stora Dag i förskott?? 😮

   Gilla

 5. scriptrix

  Jag har inte haft tid med er tidigare idag, jag har varit på vernissage. Här firas inga födelsedagar i förskott. Än så länge är jag bara femtioplussare! Såheså!

  Eftersom det redan finns så många bra hundbloggare så har jag inte tänkt mig någon karriär som en sådan, trots att jag under hela mitt liv har levt med hundar, jakthundar mest. Men jag kan ju räkna upp namnen på alla hundar som jag haft som familjemedlemmar. Pricken var den första jag minns, en finnstövare. Då var jag kanske 6-7 år. Sedan hade vi Tusse och Tusse. Nej, jag stammar inte, vi hade två på raken med samma namn. Sedan var det Jocke, Dino, Töpö, Pörri, Antti, Atos, Sputnik,
  Pepsi, Ritu, Jenny, Nepa, Esso och Eetu. Många fler namn skulle det bli om jag också skulle nämna de valpkullar som vi namngivit.

  Nu skickar jag vidare pinnen/pennin till Vandris!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, visst förstår jag att du inte vill fira hög ålder innan du uppnått den, säkert vill du vara 50+ länge än, men 70+ går bra! 😀 Var det dotterns vernissage förstås?

   Det var inte lite hundar det, vi hade en valp två veckor, sen förde vi den tillbaka! 🙂 Nu Vandris, din favorithundras, berätta; här eller på din egen blogg och ge pinnen vidare!

   Gilla