Bara lite

Några rader ska det bli bara för att visa att denna blogg inte är döende! 😛 Ser att en del kvicknat till lite efter påsken.  😉 
Här har det varit hålligång med lilleman, tusen konster kunde han! 😀  Men sin sedvanliga dagssömn hade han inte tid med, det var alltför mycket att göra. Därför blev det skralt med bloggandet i dag.

I morgon ska det bli besök hos en bloggare, som inte längre hör till de aktivaste, kanske jag berättar mera i morgonkväll.  God natt!

0 tankar på “Bara lite

 1. scriptrix

  Här är vi inte heller döende, och urverket visar bara på 21.35 här i Svedala! 😀 Men snart blir det tyst på bloggen.fi. Då är det bra att facebook och alla svenska facebookvänner finns. Om man nu inte vill gå och lägga sig klockan tio! 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ryktet om bloggens död är betydligt överdrivet! Den andra rubriken i Vbl i dag var: EXPERT: MAN BLIR KLOKARE AV ATT BLOGGA. Men det tar vi förstås med en stor nypa salt. 8)

   Gilla

 2. mumsen

  Hälsa åt bloggarn 🙂 Verkar som om det skulle ligga något i det, man blir klok av att blogga 😉 Det är klokt att ligga när man sover. Kramg’natt

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mumsen, jag är tillbaka nu från den trevliga träffen och ser din hälsning nu först! Lite klokare har jag blivit i dag åxå! 😀 Kram!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Njutis, allting börjar ju spira upp, skjuta skott och få nytt liv på våren, kanske bloggen gör det med, men förstås beror det på hur vi sköter om den! 🙂 Kram!

   Gilla