Ointressant …

… är det att skriva inlägg när det inte mera går på vanligt sätt och inte kan jag heller förhandsgranska och redigera mera 😦 Därför blir det bara några korta rader.
I dag har jag köpt en ‘Humulus lupulus’, som skall få klättra på en spaljé och två ‘Primula veris’!

'Primula veris'

0 thoughts on “Ointressant …

  1. lma7 Inläggets författare

   Yvonne, det har blivit något fel på panelsidan efter att jag installerat explorer9 , så jag kan bara skriva i snabbpress 😦 Vet inte hur jag ska åtgärda felet.

   Gilla

 1. livsnjutarn

  Här har investerats i en dröm som jag haft i många år, en portal 😉 Hade tänkt mej Stella Polaris på båda sidorna som kan bli fem meter långa.

  Gilla

 2. Majapii

  Samma här. Gick inte att redigera. Gick inte att radera, inte heller att skriva in ny text. Har inte försökt nu på några dagar. Ha det gott!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Majapii, då har du säkert samma fel och kan inte hjälpa mig med det?? Lite fristsamt ere no. 😛 Ha det så bra du med!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Jaha, Njutis kanske du kan sätta in en bild småningom? 😮 Täällä Pohjantähden alla 😉

   Gilla

 3. livsnjutarn

  Här sitter en annan bloggare och säger att jag inte sagt att det är ros! 😀
  Stella Polaris passar utsökt bra här, för saker och ting hände precis på detta ställe 1944 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Njutis, då är Stella en klängros? Akta dig så du inte får heta ‘klängrosentanten’ då! 😉
   Kan du berätta exakt vilka saker som hände där 1944 😮

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Wandris, man ska tala med bönder på bönders vis och med lärda män (och kvinnor) på latin! 😀 Men he e jo na lite svuårt ti hitt räätta ole! 😉 Förmiddagskram!

   Gilla

 4. livsnjutarn

  Taggtant passar nog bättre, är inte så vidare klängande av mej 😉 Men kan vara rätt så bitsk v.b 🙂
  Klängros, klätterros, vet inte riktigt…
  Googla så hittar du OP SP!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Nu har jag googlat och läst en hel del om Stella Polaris-affären och sett rosen som är fin och blivit lite klokare igen! 😀

   Gilla

 5. Maj-Britt

  Där har du det! Jag har också installerat Explorer 9 nyligen. Det är väl bara att kontakta bloggens infotjänst nu då. Gör du det eller….. Ha en fin helg.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Där har vi orsaken, är det månne något skumt med Explorer 9 ?? Bloggens infotjänst ? Existerar den?? Och nu är det fredagkväll, he får vara ti nästa viko! 🙂 Ha en skön helg, Maj-Britt!

   Gilla

 6. scriptrix

  Ja, du ser, man ska inte installera någonting och inte klicka på något annat än ”submit”! Allt annat krånglar bara till det! 😉

  Gilla

 7. oops

  Nu är det så mina damer att Explorer 9 verkar ha stora problem att hantera bloggens vänner. Jag hade för en tid sen samma problem, inget verkade fungera. Att redigera texten och att infoga bilder var ett dilemma och inte kunde jag förhandsgranska. Lösningen är som jag ser det. Mozillas Firefox. Jag installerade Firefox för att kunna hantera bloggens alla system, och se det fungerade. Efter att jag använder Firefox, så har bloggen fungerat på alla områden. Explorer 9 är inget för bloggen.fi.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, he va he ja tänkt! 😦 Men måste man avinstallera Explorer 9 om man installerar Firefox eller kan man ha dem samtidigt?? Jag är ju ingen datanörd, tyvärr! 😛 Fungerar allt annat nu också, med datorn menar jag?

   Gilla

   1. oops

    Du behöver inte avinstallera Explorer 9, utan den kan du använda till annat surfande. Installera Firefox och sen kan du välja vilken du vill använda för tillfället. Du kan ha båda på skrivbordet, och använda Firefox för bloggandet.

    Gilla

  1. bogart

   Nu vill jag ju inte strö salt i såren. Absolut inte! Och jag heller inte heller rätt person för den uppgiften, eftersom jag just inget kan om datorer. Men en av mina erfarenheter i livet är att undvika Microsofts produkter alltid när det går. Så att installera någon som helst version av Explorer på min dator kommer knappast på frågan. Tipset från Oops tycker jag du kan ta på fullt allvar. Nästa steg, som fortsättningskurs, är att övergå till Mac. Men det är väl att göra livet för lätt?

   Gilla

 8. lma7 Inläggets författare

  Explorer har fungerat bra tills jag blev ombedd att installera 9-an, och lät mig luras att göra det. 😦 Vad är Mac?

  Gilla

 9. Majapii

  Så var det problemet löst. Tack lma7 och oops.

  Bogart: Jag skulle gärna köpa en Macdator, men tycker de är alltför dyra. Nästa investering torde bli en iPhone5, när den släpps. Och efter det blir det att vänta på iPad3.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Majapii, på bloggen får man svar på det mesta bara man frågar!! 😀 Är Mac en dator och hur fungerar den?? Annars har jag inget behov av alla möjliga IPaddor och liknande apparater. 8)

   Gilla