Lyckoklöver

Kanske var det min lyckodag i går när jag råkade se en ovaligt kraftigt växande rödklöverbuske och vid första ögonkastet föll blicken på flera fyrväpplingar. Nångång förr har jag aktivt sökt fyrväpplingar men inte hittat en enda. Likadant är det med lyckan ”på riktigt”, den finns hur nära som helst bara man får syn på den och inte går med ”näsan i vädret”!   Men jagar man den håller den sig undan!! Alla dagar som man mår bra är visst lyckodagar?

Ha en bra dag!  

0 tankar på “Lyckoklöver

 1. livetsmeningar

  Grattis till det fyndet! Jag hittar aldrig(?) fast jag skulle söka, trodde att de inte finns mera…

  Gilla

 2. oops

  Jag hittar aldrig några fyrklöver, måste nog limma fast det fjärde bladet. Var det eran by som var på bladi, vilken du var med om att bygga.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, kanske du tittar efter lite slarvigt!! 😀
   Det var våran by som jag varit med och byggt på flera år och nu är det inte klart var den skall placeras. Det är ju inga småsaker fast den är i miniatyr! 8)

   Gilla

 3. elovena

  Jag har inte heller sett nån fyrklöver på år och dag. Kanske det är synen, eller intresset, som avtagit. –Vava säger Oops? Har din mini-BY varit på tiiningen??

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Elovena, har int du heller sett nån lyckoklöver, men kanske du klarar dig utan!? 😮
   Minibyn var i en specialtiining för VÅR kommun, sidu! 8)

   Gilla

 4. scriptrix

  Det var länge sedan jag såg en fyrklöver. Men som barn brukade jag nog hitta några varje sommar. Jag har inte heller letat de senaste 50 åren. Kanske dags att börja igen. 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, det vill int riktigt löna sig att leta men en vacker dag kanske du stöter på en! 😀

   Gilla