Marknadsdag

Det brukar nästan alltid vara bra väder på hantverkarmarknaden i Bennäs så också i dag, nästan för bra! Mycket folk i farten och många som ville sälja fina saker som man nog klarar sig utan men gärna vill ha. Vi hittade nästan genast Eva-Maria Strömsholm och köpte hennes bok: ”Man ger bara inte upp”. Semlor, bullar, lite godis och äkta fårullgarn hamnade också i kassen.
Jag hade bestämt mig för att ta reda på vem som var Gretas dotter och det gjorde jag och hittade Packit – Faster Alices stånd med de trevliga sakerna som jag sett en del av på Gretas blogg. Men då just var inte ‘Faster Alice’ själv där. Men vi traskade på en god stund till och gubben tröttnade och gick hem, men jag sa att jag SKA träffa Gretas dotter och det gjorde jag! Det var trevligt, men jag höll på att få ”värmeslag”, eller vad det nu var, så de fick börja ta hand om mig, ge vatten och en stol att sitta på i skuggan. Men jag piggnade till och gick hem! 🙂 Antar att det inte var så trevligt för dem att träffa lma7! 😀

Annons

0 tankar på “Marknadsdag

 1. oops

  Hade själv också tänkt komma på marknaden, men fick förhinder av alla de slag. Tur var det, för annars hade jag missat när min farbror kom på helt appropå besök, för att kolla in bygget. Det var trevligt att han kom på den tanken att besöka mig. Hade annars säkert träffats någonstans därborta bland marknadsglada försäljare.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, då har jag ju inte missat dig om du inte var där! Man kan nästan säga att det gick hett till på marknaden och många trevliga människor träffade jag! 🙂

   Gilla

 2. Greta

  Hej lma! Har ännu inte hunnit prata med dotro, roligt att du hittade henne MEN att du inte mådde så bra 😦 Bra att du piggnade till och kom dig hem!
  Det gäller att dricka och åter dricka i hettan.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Greta, jag hade nästan glömt både att äta och dricka i dag! 😦 Tur att de var välförsedda med vatten och salta pinnar hos Faster Alice! 😀 Hoppas du haft en bra dag, fast du inte fick vara på marknaden. Jag köpte 6 st hjärtformade muffinsformar.

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, int vet jag vad de tyckte, snälla var de! 🙂 Om jag inte kvicknat till sku jag inte sitta här nu och pekfingervalsa! 😛

   Gilla

 3. elovena

  Åh! Men kära nån, borde jag ha gått med dig dit och kollat att du fått i dig mat och vatten!? Tur att det ordnade sig, det är tufft väder för oss svala nordbor. Undrar om nån av mina egna släktingar var närvarande, har inte frågat ännu.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Elovena, jo jag pratade en stund dina släktingar, som sin vana trogen sålde babytossor m.m. Det var av dem jag köpte det gott doftande bässullgarnet! 😀 Du borde nog ha varit med mig! 8) I dag ska det inte slarvas med vätska!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Lena, det gick nog bra, tack ska ni ha! Såg att ni var lite oroliga för hur vingliga tanten skulle klara sig! 😀 Trevligt var det att träffa er!

   Gilla