Gång på gång …

… under en livstid får varje människa säkert uppleva att ”ibland  liksom hejdar sig tiden ett tag och någonting alldeles oväntat sker,  världen förändras för varje dag och livet blir aldrig detsamma mer”, som någon skrev, vem det var minns jag inte nu just.

Vi vill ju så gärna tro att ”endast kärleken segrar över ondska och hat” och så är det säkert fast det verkar finnas mera ondska och hat här i världen än vi ens kan fatta….Jag vill inte skriva om hemskheter som hände i Norge, därför avslutar jag med en rofull sommaridyll som någon kanske känner igen?  Ha en skön kväll!  8)

0 thoughts on “Gång på gång …

 1. vandris

  Visst skall vi tro att kärleken segrar.Jag vill, liksom du, inte skriva om hemskheterna som hände i Norge.”När själen är ledsen då gråter hela kroppen” det var mitt sätt att uttrycka det.Ha de gott!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Men Greta, så du ser ut, det där måste nog vara någon annan av solskensfolket än Greta från pepparkakshuset?? 😀

   Gilla

   1. greta

    Hur i all världen ser jag ut sådär, o så var det innan jag hamnade i elden??Men jag sjölv har skrivit kommentaren, det vet jag.

    Gilla

 2. mumsen

  Vackert i Nedervetil. Brukar vara dit förr när jag kunde resa 🙂 Kärleken segrar till slut…… Kramg’natt

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mumsen, visst visst, det är vackert och kärleken segrar … alltid …
   Du var sent uppe i gårkväll, KRAM goafton!

   Gilla

 3. Carola

  Men det är ju faktiskt så att..kärleken besegrar över ondskan!! Detta vidriga, fruktansvärda som skett i Norge har fört samman människorna där…i kärlek till varandra, känns det som!!
  Vilken fin sommarbild!! 🙂

  Gilla