Det är över nu

Skönt att smällandet är över för denna gång! Bor man mitt i byn och har ett barnbarn på besök i 10-års åldern vill hans pappa skjuta några raketer till sin egen och sonens  förtjusning. Men vart ska man rikta ”missilen” när det finns hus på nära håll vartän man vänder blicken och raket-resterna kommer ner någonstans. Det var nog bäst att fly till skogs efter att den första damp ner lite olämpligt. Jag följde med som övervakare av spektaklet och drog en lättnadens suck när den sista var avfyrad utan missöde. – Och så fortsätter sommaren förhoppningsvis en månad till, ingen orsak att avsluta villalivet denna vackra sommardag! 😀

Annonser

0 thoughts on “Det är över nu

 1. gilla

  jag är så glad att vi sluppit undan detdär med smällandet numera då egna barn vuxit opp o är inte hemma på villa-avslutn. vi har ju ingen villa att vara på, såvida vi inte blir bortbjudna till nån. grannarna här brukar ibland vara hemma o skjuta raketer men i år var dom borta, tack o lov för woffsan gillar inte detdär oljudet nåt vidare.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det är synd om voffsarna när det smäller, de lär ha mycket bättre hörsel än mänskorna. Å andra sidan tycker jag inte om skällande hundar heller. 8)

   Gilla