Höst

Oberoende av om det är +25 graders sommarvärme så vet man att det är höst när MI-kurserna har börjat och det blir fortare och fortare mörkt om kvällarna för varje dag som går.
Nu har jag varit på terminens första ryska-kurskväll. Trevligt att träffas igen och vi startade med tio elever. Det kändes lite trögt när det mesta var som bortblåst av det som jag försökt lära mig tidigare. Men kanske det finns gömt i något hjärnskrymsle och går att leta fram med lite repetition. Inte är det så viktigt fast inte allt fastnar det är ju bara lite hjärngymnastik som hobby. — På onsdag börjar jumppa för att lite mjuka upp kroppen, det är minst lika viktigt antar jag. Kanske en pensionerad tant skulle bli alltför slö, slapp och likgiltig om sommaren fortsatte i all oändlighet?! 😀

Trevlig höst!

0 tankar på “Höst

 1. serenity

  Gomorron – även skönt i dag – 15 grader här å blåser men skönt sensommarväder -behöver ju inte svettas i mina försök att ta kål på oönskade al å videbuskar som kämpar i alla lägen om en bra tillväxt ..Nu börjar det även dala ner en massa barr å löv precis som det skall vara , Ha en skön dag ute i naturen ……

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Serenity, kämpar du med alskog och vide är det nog bra med lite lägre temperatur… Simma lugnt och ha det gott!

   Gilla

 2. gilla

  javisst e hösten här, fast det har jag inget emot, även om jag inte anmält mej till nå MI-kurser……jumppa av nåt slag skulle nog sitta fint, fast jag är mera i behov att få stretcha ut mej först. Idag har vi riktigt höstväder, här nästan stormar det och småregnar mellan varven, men vad gör det när man kan sitta inne o sticka och surra på datorn o småmysa med woffsan 🙂 ha en bra dag och trevlig höst!!!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gilla, det är bara att försöka gilla vädret hur det än är, det har regnat halva dagen här med. I kväll är/var det solsken när jag tog en liten promenad. Ha en skön kväll!

   Gilla