Namnsdag

Vi brukar inte fira namnsdag, knappast komma ihåg att säga grattis heller till familjemedlemmar. Men i går råkade jag se att FELIX har namnsdag i dag. Jag råkar känna en som heter så och dagen till ära ska han få pryda min blogg i dag den gode Felix-vännen! 😀  Grattis till Felicia också om någon med det namnet råkar läsa här! Och trevlig kväll till alla!  8)

Felix gratuleras på namnsdagen!

0 tankar på “Namnsdag

 1. serenity

  Här firas inga namsdagar men en del födelsedagar ihågkomms ju trots högljudda protester från en del .. Har nu en redan den 10-onde men när det hinnes med firande vet man ej ..

  Gilla

 2. livsnjutarn

  Har några ”namnsdagsbarn” som brukar få sms dagen till ära. Och vad söt Felix är 🙂 Ha de gott Rosentanten!

  Gilla

 3. elovena

  Värst så han ser ut att njuta, och det är ju inte konstigt med tanke på att han äger hela långa huset och går in var han vill. 😀 Försenade grattisar och skrap bak ena örat…!

  Gilla

 4. Hanna

  En riktigt gullig Felix du har fått på bild 🙂 Grattis åt honom! Intressanta saker du skrivit om medan jag har varit borta, som dethär med att vara annorlunda på bloggen än IRL. Tyvärr måst jag säga att jag nog förskönar..fyyyy för mig…men man vill ju int alltid skriva om svåra och tunga saker i sitt liv. Men ändå vill jag tro att det finns nånting av mitt riktiga jag bakom min blogg. Ha det så gott, Ima 🙂 Kram!

  Gilla

  1. lma7

   Hanna, jag tycker du skriver mycket öppet och ärligt om dig själv och din underbara familj! Ingen kan ju skriva allt, det skulle vara helt fel på en blogg. Man väljer själv vad man berättar. Kram!

   Gilla