Blogglivets meningar

Vad vill du med din blogg, vad vill jag?
Se mig, läs vad jag skriver,
jag finns!
Ibland känns det bra
det vill jag berätta,
ibland inte så bra
det vill jag också berätta.
Hur DU har det vill jag läsa om,
du kända och okända vän.

Slut int blogg, vad ska ja då läsa!  Skön söndagskväll!

0 tankar på “Blogglivets meningar

  1. lma7 Inläggets författare

   Hej Skruttet, till dig har jag tittat in många gånger men aldrig kommenterat, om jag minns rätt. Tack och kram tibax!

   Gilla

 1. Carita

  Jag både läser och skriver gärna. Tycker vi finlandssvenskar är lite dåliga på att kommentera och uppmuntra andra bloggare. Jag gillar vardagsbloggar, det måste inte vara så mycket mode, vackra bilder, makeup, inredning, bling & blång, hellre lite mer av det där vanliga som vi alla ÄR – både djupsinnigt o humor välkomnas.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Carita, så trevligt att du läser här också! Precis så där tycker jag med. Du borde nog flytta över hit, det blir så sällan jag tittar in till dig annars! 🙂 Fast en del påstår ju att bloggen.fi snart dör ut. 😦

   Gilla

 2. livetsmeningar

  Skriver hellre än läser. Jag är nog en uslig bloggare. Men jag har inte tid, tålamod och tillräcklig nyfikenhet till att läsa så mycket. Skriver för att se vad jag tänker. Se det svart på vitt(eller var det rött?) 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Liv, jag läser och skriver kommentarer nästan hellre än inlägg. Tur att vi är lite olika. Skriv på du bara så vi andra får se vad du tänker! 🙂

   Gilla

 3. oops

  Det är en bloggare på några meningar, precis som du beskriver. Våra texter går hem , både bättre och sämre, men ändå skriver vi på nytt. Tror att de vardagstexter som vi producerar passar detta gäng. Det som förargar mig, är det kogg som jag ämnade skriva om ikväll, har jag nu inget äning om vad det var. Kommer på det senare kanske. 😉

  Gilla

 4. Apan/Tvillingen

  Läser sedan en tid tillbaka de flesta bloggar på bloggen.fi. Läser även mycket annat, dock ej andra bloggar. Lite hut har man väl kvar i kroppen! Eftersom detta läsande sker dagligen, kan jag bara dra slutsatsen: Ni fyller ett behov genom ert skrivande! Tack..

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack Tvilling/Apan, rätt inställning! Herrn kunde ju bidra till att fylla vårt behov lite genom att själv starta egen blogg! Förstås hinner du läsa och kommentera mera som ”lösdrivare” eller Blogglösa Apan och vackert så! 8)

   Gilla

 5. scriptrix

  Jag läser mer än jag kommenterar men kommenterar mer än jag skriver inlägg. Jag tycker att var och en ska skriva som de själva vill. På så sätt finns det ju något för alla att läsa. Några gillar mode och smink och andra gillar inredningsbloggar och vissa läser bara sportbloggar o.s.v.

  Gilla

 6. Apan/Tvillingen

  Herrn?! Nu tror jag nog att farbror Mört har varit framme igen.. Det enda som ska vara mört är en marmorerad fin köttbit! Såheså.. 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   A/T visst är det hälsosamt med fisk tre gånger i veckan eller tre mörtar/dag om man så vill. 😉 En smaksak, fisk eller kött och möört ska det vara! 8)

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mormor 2, någon uppgift har den väl och lite huvudbry är det ibland när man har en egen blogg. Sku du int kunna start en på prov?

   Gilla

 7. Apan/Tvillingen

  Joodå! Jag tycker mycket om fisk och att laga mat, fast genom ett rikt inre liv syns det ju inte på mig 😉 . Absoluta fiskfavoriten är enkel. Abborre. Fileas o byxas varsamt, sköljes ej, enkelpanerade o stekt gyllenbruna i smör. Med nypärer. Och, här är jag kanske litet egen, en klick småsyrligt äppelmos till. Kall öl, knäckebröd och en stänkare (fisken ska simma, fråga Zwei!). Eller fisksoppa på gös.. eller, nä det blir för långt.. MEN, det går lika bra med grytstekt vildand serverad med hasselbackspotatis och stekta äppelskivor med rönnbärsgelé i!

  Gilla

 8. AH

  Vad jag vill med min blogg? Jo jag vill skriva. Tråkigt att jag trots detta inte kan skriva på en tid. Allting har sin tid. Nå det är bara inlägg som jag inte får skriva, kommentarer förbehåller jag mig rätten att svara på.
  Men jag kan ju kommentera på andras bloggar.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Hanna, int har det sist och slutligen så stor betydelse hur många som läser, men att få kommentarer är alltid trevligt! 🙂

   Gilla

 9. moments

  Jag älskar de vardagliga och ärliga bloggarna som finns här på bloggen.fi! De speglar en mer verklig vardag än många andra högtflygande plastbloggar. Tror dessutom bloggarna är ett sätt för människor, inklusive mig själv, att våga dela med sig av tankar och känslor. Dela med sig, ta del av andras tankar och tillsammans växa litegrann.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Moments, trevligt att du läser här också, när man är så gammal som lma flyger man inte speciellt högt! 🙂 För mig är orsaken till bloggandet mest nyfikenhet och tidsfördriv. 8)

   Gilla