Redan onsdag

Första lektionen avklarad = jumppa en timme med ganska bra fart på, inget ”stillestånd” och svetten lackar när timmen är slut. Hem och duscha och äta. Några varv på stickningen, ett byxben. Och nu är klockan strax 18.00 och tre timmars mini-byggjobb väntar, nästan så det börjar smaka trä!  8)

Annonser

0 thoughts on “Redan onsdag

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, det är bara onsdagar som det är fyra timmar bokade med jumppa och jobb! I morgon är det avslappning hela dagen! 😀

   Gilla

 1. mumsen

  Bra att du tar avslapning i morgon så du nu inte får för dej att ta en runda till, pust ja nästan sveittas av bara tanken. Kram

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mumsen, i morgon blir det kanske flera timmar vid datorn, men då kommer jag förstås inte på något att skriva om 😦 Har du någon bra rubrik på lager?? 😮

   Gilla

 2. serenity

  Men här var det full rulle -då går tiden fort -å roligt med ombyte –regntunga skyar över byn just nu – så det får bli paraply dag då ..

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Serenity, gomåron, nu är det torsdag och avslappning! 😀 I morgon ska det vara +18 och solsken har vädergubbarna lovat. 8) Ha en bra dag med eller utan paraply!

   Gilla

 3. gilla

  Go’förmiddag, kanske det blir flera tiimmar stickning idag då, torsdag, om du skulle ha en avslappningsdag…..jag sätter mej alltid i favoritstolen med stickningen när jag ska slappa, eller med ett korsord, men tycker stickningen är bättre 🙂 hur som haver önskar jag dej en fin o slapp dag, med eller utan tillbehör 😉 kram!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gilla, sticksömmen har jag här bredvid, det blir några varv nu och då. Sen ska jag laga gottigott från din blogg – vispgrädde bär och kvarg, det är bra ”tillbehör”! 😉 Kram!

   Gilla