Sparlåga

Denna taggiga tant känner sig inte taggad för någonting idag!  Huvudet är tungt som en sten men verkar ändå vara helt tomt, undrar faktiskt hur många hjärnceller det finns kvar??    Halsen skrovlig som det grövsta sandpapper. Högra örat mår inte bra invändigt. Ingen feber och ändå totalt slut.  😦  Kan det vara åldern??

Ska prova en dunderkur med bastu, vitlök i näsa, öron, och mun, om jag orkar!  😛   VVV inte att förglömma!

En fördel man har som pensionär: man kan sjukskriva sig själv för minsta förkylning och det inverkar inte på ”lönen”!  8) Egentligen är jag en avundsvärd tant! 🙂

Ha en bra dag alla där ute och inne!

0 tankar på “Sparlåga

 1. måsa-mållon

  Bäst att tagga ner i den här situationen. Hoppas VVV+ V hjälper! Kan se dig framför mig med under pågående vitlöksbehandling. Krya på dig!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Måsa-mållon, behandlingen avklarad, har inget bildbevis, som tur är har du fantasi! 😀 Blev att inta sängen en stund efteråt! 8)

   Gilla

 2. elovena

  Vaivääde, jag vet inte vad vvv betyder men hoppas det hjälper! Våra vildaste vitaminer? Världens vackraste visp? Välfriserad vanlig vampyr? 😮 Krya på nu, Lagom-tanten. Vi icke-skrangliga kan ju inte låta oss däckas som bräckliga hundlokor, väl.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Elovena, så illa är det inte! 😛 Blogga bör man annars .. dör man kanske inte, men mycket tristare blir det obloggat!
   VVVVV, Scriptrix vet! 8)

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, just det, har allt utom Vicks blå, men det går bra med Fazers blå! 😀 Här ska kryas på, tack! Är du återställd?

   Gilla

 3. oops

  Kanhända att huvudet är fullt med visdom, och visdom väger tungt när det kommer till kritan. Ifall det är några bobbor så jaga ut dem med dundermedicinen.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, ifall mitt huvud är fullt av visdom borde det märkas på min bokstavsplacering, men icke … bara trams 😦 Det är nog fullt med tungt vägande bobbor, tror jag. 8)

   Gilla

    1. lma7 Inläggets författare

     Oops, bokstäver placerade utan större visdom, ja … Mera VVVV + Fazers blå ska det bli, månne det inte reder opp sig, i huvudet alltså! 8)

     Gilla