Ljuva november

Det är vackrast när det skymmer!Fina färger var det i kväll innan det blev kolmörkt.Penséerna har sått sig själva och vuxit upp alldeles på egen hand och i dag blommar de för fullt! 😀   Visst kan man tala om ljuvliga november? Hoppas det varma vädret håller månaden ut! 🙂  Vi hinner nog ha vinter ändå! 8)

 

0 tankar på “Ljuva november

  1. lma7 Inläggets författare

   Vandris, var så säker, vi hinner nog ha vinter och snöööö till lust och leda! 😀
   Jåå, saan 9.15, läst blaskorna och varit till butiken redan och förstås druckit cappuccino med smörgås! 8)

   Gilla

 1. livsnjutarn

  En otroligt vacker och varm novembermånad har börjat. Det mesta av ruskan har visserligen dalat, men ännu finns mycket vackert att beundra ute i naturen 😉
  Visserligen blir det ljusare med snö, men att sitta här insnöad i snöstormarna drömmer jag inte om nu just åtminstone. Måttis gillar visserligen -27, men inte matte.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Njutis, för min del får det gärna vara värmegrader hela november … vi hinner nog ha -27 senare! 😉 Ha en fin snöfri helg!

   Gilla

 2. elovena

  Ja, he va grannt he! 🙂 Just läste jag en prognos om att hösten o varmvädret fortsätter nån vecka till, och så blir det vinter med en gång o dec kallare än normalt…. usch usch :/ Captchan är EKUV, är det en slags uggla som trivs i ekar? 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Elovena, jag sitter här och ugglar och ekbörjan har jag fått av Liv, det är nog lma EKUV handlar om! 😀

   Gilla

  2. Apan/Tvillingen

   Måste vara en, inte helt vanlig, korsning mellan Berguv (Bubo bubo) och Nötskrikan (Garrulus glandarius) eller på tyska Eichelhäher (öv. Ekhäger), som förvirrat sig in på Bloggens domäner. De stannar normalt inte så länge, utan försvinner till nästa blogg och skapar där samma förvirring som hos oss.

   Gilla

   1. lma7 Inläggets författare

    A/T, nu har jag fått ett efternamn, Ima Ekuv förkortat IBG= Ima Bubo Garrulus! 😀 Menar du att jag skapar förvirring?? 8)

    Gilla

 3. gilla

  visst är det ljuvligt vackert, även med mörka november…..jag gillar mysiga mörka dagar…..och för el-räkningens skull så är även jag glad att det ännu är varmt….men snö vill jag nog småningom ha, åtm. till lillajul…..

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gilla, det är ju någon vecka ännu till lilla jul! Snö är nog mera till besvär än nytta, sku ja säj! 😉

   Gilla