Ta det lugnt

”Ibland är det svårast av allt att göra ingenting alls. Att vara stilla är svårt därför att vi är vana att alltid vara i farten. Vi lever i en rastlös tid som splittrar oss. Stillhet och lugn kan hjälpa oss att bättre se och lyssna in hur vi har det. Lyssna lugnt till din oro så kommer den att förlora en del av makten över dig.”

Det här är D. Grippos funderingar, men jag tror att det är ganska vanligt med bekymmer och oro nu i ”julbrådskan”?

Att sitta vid datorn och meditera är väl ändå att ta det ganska lugnt, eller är det också ett stressmoment?
Nu har jag använt 96% av mitt utrymme på bloggen och skriver jag bara text utan bilder räcker det gott och väl till årets slut. Sen ska jag bestämma om jag anhåller om mera utrymme .. eller inte!  8)

Trevlig söndag tredje advent

0 tankar på “Ta det lugnt

 1. mobilamamma

  Klart att du ska be om mera utrymme, det är gratis och bara ett mejl till supporten är det som behövs! 🙂 Och att ta det lugnt är jag världsbäst på, hittar på orsaker till att inte göra ett skvatt och det är så skönt! 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mobis, räknar du att skriva blogginlägg och kommentarer och att läsa bloggar och böcker till ingenting, det är i alla fall ”ett skvatt” alla gånger! 8)

   Gilla

     1. Apan/Tvillingen

      Släpp ut det lma.. Släpp ut det! Nyser du ”i tysthet” också? Skulle göra mig skratt-galen, juh. 8)

      Gilla

 2. tititu

  Jag ringde nyss och sa att jag inte kommer på den kurs jag brukar längta till hela veckan. Jag vill vara hemma och göra ingenting. Eller egentligen inte ingenting. Pyssla med allt möjligt. Jag har inte ens hunnit äta upp frukosten ännu för jag har så mycket ingenting jag vill ha gjort idag.

  Gilla

 3. scriptrix

  Knappast finns det någon här på bloggen som är så bra som jag på att göra ingenting! 😀 De här senaste dagarna har jag inte gjort någonting. Och då menar jag verkligen INTE NÅGONTING!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, A/T svarade dig med en fråga och jag anser det är att GÖRA NÅGOT att svara på kommentarer och skriva inlägg och komm. 8)

   Gilla

 4. runeparo

  Inte vet jag nu om den här historien passar riktigt in på ämnet här, men jag kom i alla fall att tänka på den nu:
  En man sökte jobb och var på anställningsintervju. Man frågade bl.a av honom vad han är bäst på. På det svarade han:
  -Jag blir fort trött!
  Tyvärr stod det inte nåt om huruvida han fick jobbet eller inte.

  Gilla

 5. Lena

  Jag har lite samma funderingar. Har dock enligt räknaren använt 89%, men om det stämmer vet jag inte, den har stått så ganska länge nu. Men jag tänkte att det får gå fullt, sen får den lämna så och jag tar en paus.
  Ha en bra dag du också!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Lena, om du bara skriver text ändrar det nästan inte alls på procenterna. Det börjar bli så tomt i mitt hjärnkontor, jag borde få lite påfyllning, men varifrån? 😮 Ha det så gott!

   Gilla

 6. livetsmeningar

  Det var nog vissa som fick uppleva det redan…Borde jag hålla mig hemma? 8)
  Det har inte gått åt fingrarna ännu, så jag skriver med sans, tror jag.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Nej, Liv far ut bara och lätta på spännigen om du börjar bli överladdad .. Och i cyberrymden finns rum om fingrarna börjar gå snabbt på tangenterna ! 8)

   Gilla