Datorfri dag

Riktigt skönt var det i går när skrivbordet var tomt och datorn var bortrest!  🙂   Men 4-åringen, (3-åring för nån vecka sen) som var på besök saknade den. Han brukar titta på ”stora maskiner” på You tube tills skärmen slocknar! Nu är den rensad och hemtransporterad tidigt i morse, som ny. Den fräser inte alls, är mycket tystlåten! Största orsaken till krångel var att den var full med damm!!

— Nu är det vitt igen och slaskigt, USCH och FY !!  😦  Det var mycet finare när gräsmattan var grön och snögubben från 18.12 stod och svettades på Julannandagen och solen lyste!  😀  Men nu kan vi laga ett nytt huvud åt honom, det trillade av häromdagen, så för tillfället är han huvudlöst ledsen! 8)

Ha en bra dag alla på Fridas och Rauhas namnsdag! 🙂

0 tankar på “Datorfri dag

 1. Zwei

  En datorfri dag för Rosentanten innebär samtidigt att det blir en Rosentantfri dag för oss andra juh. Nåt sånt vill vi inte vara med om hädanefter! Såheså! 8)

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Zwei, kanske inte lika illa som en Mums- och boxvants-klemfri dag?? 😮 Tänk att det är en rosentaggfri dag för alla, så känns det bättre … Taggig klemmm 😉 8)

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, kanske, om friheten blivit långvarig det utvecklats till ett lidande, men det gick riktigt bra i Lappland utan dator flera dagar! 😀

   Gilla

 2. mumsen

  ….men gullagubben det blir att ta till en protes 😉 Harkelharkel, det där med din dator och orsak, harkelharkel 😉 Nu funkar det igen visst 🙂 🙂 🙂 Mumsfritt går säkert men ingen går säker om det är boxvantsfritt. Kramar

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Mumsen, för tillfället funkar det alldeles utmärkt! Blev så till mig att jag begärde mera utrymme att vräka in snöö- och andra skräpbilder på! 😉 Det har jag redan fått, vilket betyder att jag godkänns fortfarande som bloggare! 😀 Ska snart gå ut och i skydd av mörkret sätta fast protes-huvud på vår gubbe … 8)

   Gilla