Årets sista …

… inlägg med återblick på 2011.  Kan bara konstatera att året för min del varit så bra att vi kunde ta det i repris!  🙂   I min ålder får man vara beredd på att om det sker förändringar är det knappast till det bättre, åtminstone inte ifråga om hälsa och välmående. Men till alla som inte tycker om att fylla år och bli äldre vill jag bara säga att det går riktigt bra att vara gammal också sedan man blir van …  😀

Alltså inga nyårslöften eller stora önskningar här för egen del, bara en önskan att få fortsätta ännu ett år i samma makliga takt … 8)

Till ER ALLA som läser här önskar jag ett kommande år med TRO, HOPP, mycket KÄRLEK och god HÄLSA!

0 tankar på “Årets sista …

 1. Zwei

  ..och så kommer Rosentanten igen med nya, lagom taggiga inlägg nästa år.. 8)

  Filosofen ber att få översända en riktig nyårsklemmm i bästa Mumsenstihl. 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, ni startade ju 2011 en timme senare så det jämnar ut sig i slutändan! 😛 Njut nu alldeles EXTRA av årets sista timme, det unnar vi er! 8) Nyårskram!

   Gilla

 2. AH

  Nu tror jag att jag råkat ut för ett missförstånd då jag läser vad Miss Förstånd skrivit. Men inte behöver vi ju alltid ha samma åsikt. Jag hoppas ju av hela mitt hjärta att nästa år inte skall bli som det här året men man vet ju aldrig.
  Oberoende så önskar jag dig ett
  Gott Nytt År!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Då får vi hoppas att 2012 för din del blir bättre och för min del inte sämre än 2011, (jag skrev ju ”för min del” i inlägget!) Flera år i mitt liv har faktiskt varit sämre än mitt 71:sta! 8)

   Gilla

 3. serenity

  Nytt år — å ett vackert vitt – början i gryningsljuset. Lagom köldgrader -3,5 .så härifrån ser det bra ut . Inga löften lovade å jag tar det som det blir ..men önska får man ju .. Ha de bra ..

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Serenity, när man kommit till ”mogen ålder” blir man försiktigare både med löften och önskningar … Man får hoppas det bästa, vara beredd på det värsta och ta emot det som kommer! 8) God fortsättning på det nyss påbörjade året!

   Gilla