Full

Fullare än så här kan han inte bli, gubben i månen!  Det är nog han som igen sprider en isande kyla omkring sig. Sen när hans fullhet avtar får vi väl lite mildare väder, förhoppningsvis! Så brukar det vara.Vad kan man annat än sitta inne och sy månskens- eller norrskensvantar (men inte mitt i natten, då ska man ju sova).  Och så går det ju bra att sy några maskor så länge man väntar att det byter sida på tröga bloggeriet!  😀

Trevlig kväll!   8)

0 tankar på “Full

 1. altorpet

  Oh! Vilka ljuvliga vantar 🙂 Månen är verkligen maffig nu, jag har målat den på en tavla, eftersom jag inte kan sticka.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Altorpet, hoppas du visar upp ditt månlandskap! Var in och tittade på grabbarnas fina ‘spelgrotta’ men kunde inte kommentera, tyvärr.

   Gilla

 2. Lena

  Mycket fin måne nu, siktade mot den i morse på väg till arbetet! 🙂 Men mångubben såg allvarligt ut. Bistra tider vi lever i, verkar det som….

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Lena, ingen vänlig gubbe precis, men med tanke på vad allt han ser så förstår man ju att det inte är så lätt att dra upp mungiporna… 8)

   Gilla

 3. livetsmeningar

  Fuller som bara den! 😮 Behövs ingen ficklampa nu! 🙂

  Men oj så fina vantarna är! Du är duktig du! Dom är ju nästan färdiga! 😀

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Livis, vad tycks om färgen? Det är puro – garn och på banderollen står det *Huomatkaa että jokainen p u r o-kerä on erilainen – siinä sen juju!* Därför är det omöjigt att få båda vantarna exakt lika. 8)

   Gilla

   1. Liv

    Vacker färg, och att de är lite olika spelar ingen piano! Personliga blir dom ju då! Hoppas du syr in vackra tankar i vantarna! 😉 ….som minner mig om dig…SEN!
    5DMK Gissa 5 som är öDMjuK av tacksamhet och förväntan!

    Gilla

 4. Gilla Läget

  Vi har en vacker måne nu! Mina tankar går dock bara till Wallace & Gromit… Osten är sluuut 😉 W & G fan som jag är 🙂

  Gilla

 5. Hanna

  Dom vantarna blir nog för fina..gillar färgerna jättemycket. Efter att ha använt nu vantarna jag vann hos grötis..kan jag konstatera dom är nog bara dom bästa och varmaste. Lyckliga den som du syr vantarna till 🙂

  Gilla

 6. Tro3

  Jag ser att ni är så flitiga att sööm vantar nu! 🙂 Det glädjer mej! 🙂 Man skulle ju vilja att alla skulle ha såna supervarma och sköna vantar! Kram

  Gilla