Ny vecka

Gårdagens firande är förbi och en ny vecka har börjat, med lite flera blomster att ta hand om! Ute sticker nya växter upp och töjer på sig. Gullvivans plym syns svaja. Och så tänkte jag fånga en hare häromdan, den var på väg till rutschkanan!  😉Lite suddig bild, det är inte så lätt att fånga en hare i flykten! Tänkte som tanten som sprang efter haren: ”Bara ja får te o ein till så fatas e bara tri i fem”!  8)

God ny vecka till alla!

0 tankar på “Ny vecka

 1. elovena

  Va sku hon med hararna då? 😮 Int väl ner i grytan, det vågar jag inte knysta nåt om åt min kaninägare. 🙂 Jag fick också en blomma, men ingen Hortensia för den jöutist jag int köpa. Istället fick jag en HARPA, inte dåligt det heller! 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Kanske tänkte hon sig en harfarm, vad vet jag? Den här kom åtminstone inte i någon gryta! 8) Ska du börja spela HARPA nu?? 😮

   Gilla

 2. Liv

  Länge sen sist, verkkeliigen! Du har du ju hunnit fatt mig…Gullvivan alltså! Haran hann du säkert inte ifatt! 😉 Min hund skulle säkert gett ifrån sig ett speciellt skall och jagt den till skogs.
  Bråttom ute nu….
  Ha en fin Edit-dag, dagen då man ska editera lite extra, eller? 8)

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Men vad trevligt Livis, att du dyker upp som gub… gumman ur låddan! 😀 Måste titta efter om det finns en EDITion på din blogg, men nää .. Ha en bra bråttomdag! 8)

   Gilla