Reparation

Det blir dyrt att att hålla gamla tanter och gamla bilar i skick! Är det inte ett så är det något annat som bör åtgärdas. Jag tror det blev en amalgamplomb till frukost i dag!  Bäst jag satt med min cappuccino och smörgås märkte jag att det var bara halva kvar av en tand. Vart andra halvan tog vägen har jag ingen aning om, men alldeles borta var den…

Jag ringde till min tandläkare och beklagade mig och sa att det är nog el-tandborsten som de lurat mig att köpa, som är boven i dramat! Det ville hon inte tro, men jag fick komma och laga den kl.12.15. – Tanden gick ännu mera sönder när den skulle iståndsättas och måste få en 3/4 dels ny krona för närmare 100 € !!  Suck!

Men nu ska jag börja odla tomater, köpte en (1) hel tomatplanta för 4,50 €, kanske det blir en till senare om jag har råd?!  8)

0 tankar på “Reparation

 1. Zwei

  Se där, vad var det jag alltid sade? Kaffe är farligt för både det ena och det andra, speciellt för plomber av gammalgam. 8)

  Gilla

   1. oops

    Troligtvis var det en fisksmörgås som orsakade amalgamflykten samt camomillteet som mjukade upp tanden kvällstid. 😉

    Gilla

      1. Apan/Tvillingen

       Kan ju, som vanligt, inte annat än hålla med oops! Men gärna då Classic Franskrostade från presskanna.. 😉 Den fulländade njutningen för gom och tänder! 😀 Kamomillte? Det låter som nåt illvilligt kamouflerat till drickbart. 8)

       Gilla

       1. lma7 Inläggets författare

        A/T, obildad som jag är måste jag fråga: vad är en presskanna?
        På tal om Camomillte, skulle du dricka det om det hette Corneliate? 😛

        Gilla

         1. lma7 Inläggets författare

          Inte samma som espressokaffe då, men smakar väl unjifäär likadant?
          Vilken otrolig cappuccinokonst jag hittade! 8)

          Gilla

 2. oops

  Kaffe har ingen skadlig inverkan på amalgamplomberna, men det finns skäl att borsta tänderna väl efter mycket kaffedrickande. 😉

  Gilla