Fullproppat

Kastade ett öga på tidskriften Illustraterad Vetenskap idag och såg en rubrik som verkade intressant. Det står att läsa att människans hjärna håller på och blir för liten för all kunskap och det finns inte rum för mera vetande. Vi börjar komma till en gräns för att vidareutveckla vetenskapen, det stannar helt enkelt av och vi ”stampar på stället” i fortsättningen, om jag förstod rätt.  8)

Annars tycker jag också att det nog verkar stämma när man läser vissa diskussioner här på bloggen! Men ta inte illa upp nu, (gubbar) det är säkert bara lma som inte har rum för mera klokheter i sin lilla knopp?  😛

Gokväll!

Annons

0 tankar på “Fullproppat

  1. lma7 Inläggets författare

   M/M, om jag bara visste hur man gör när man städar hjärnan?? 😮 Annars städar jag inte riktigt gärna heller… samlar på skräp!
   Bloggen har ju blivit städad nån gång … men va hjälper he! 8)

   Gilla

 1. Lena

  Vetenskap fordrar stor tro. 🙂 Jag tror mera på det att vi inte kan använda det som finns i våra hjärnor fullt ut. Och sen är ju frågan vad man använder det till – gott eller ont…

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Lena, nu vet jag inte riktigt hur det där var tänkt kanske gällde det bara de allra klokaste (inte mig i såfall 🙂 ) Kanske menade de att t.ex datakunskap och teknik inte går att utveckla så mycket mera … Jag för min del tycker att det redan utvecklats för långt! 8)

   Gilla