Änglar

Finns dom? Jag var på sjukbesök i dag och då fick jag höra att det finns änglar på sjukhuset (fast utan vingar)! De höll sig borta så länge jag var där men jag har nog sett skymten av dem och pratat med en och annan ibland. Änglar kan nog finnas på andra ställen också, ibland kan de ringa eller skicka sms eller mejl.
Nu menar jag förstås änglar i människoskepnad, änglar som ljusgestalter med vingar har jag inte ännu sett, men att de finns tror jag.Vi behöver alla skyddsänglar!  De hör inte bara ihop med julen, behövs säkert lika mycket året runt!  8)

0 tankar på “Änglar

 1. citychick

  Jo, nog tror jag i alla fall på att änglar finns. Jag tror att dom finns i alla möjliga omöjliga skepnader, både synliga och osynliga. När man pratar om att någon måste ha haft änglavakt när det ena eller det andra hände, så tror jag fullt och fast på det. En av de gulligare tankarna jag har om änglar är när tex ett husdjur har räddat livet på sin husse och matte när det tex har brunnit och ingen brandvarnare funnits eller fungerat, då de har sovit. Vid dessa gånger har (i min värld i alla fall) det husdjuret varit deras änglavakt eller skyddsängel. 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   citychick, tack för din första kommentar här! Ja änglar finns överallt, de är här för att se hur vi har det! 🙂

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Zwei, på alla sjukhus och överallt finns det änglar! Sonen mår bättre, men sorkfeber är inte trevligt …

   Gilla