Bättre syn

Vi har haft ”vår privata” optiker på besök igen. Den här gången är det gubben min som ska få nya glasögon. Vi hade fem par bågar här och försökte (med mig som smakråd) bestämma vilka som passar bäst. De blir inte så dyra, optikern lovade att jag får en (nästan) som ny gubbe förmånligt.  😀  Hoppas han inte börjar se alla mina skavanker och rynkor när han får dem!  8)

Skolfammotimmarna avklarade! Lite spännande med ny klass, 3:orna, men det gick bra. Några skulle ta symaskinskörkort med ”fröken” och de andra fick jag hjälpa med stickning och hade full sysselsättning hela tiden.  8)

0 tankar på “Bättre syn

 1. AH

  Jag skulle också behöva nya glasögon i brist på nya ögon. De som jag har nu har jag bara för syns skull. Då jag behöver se så tar jag dem av mig. Jag har nu ett par års tid planerat att skaffa nya om det finns några pengar kvar efter alla rättegångar. Nu börjar det närma sig. För tillfället är det nu bara tre rättegångar kvar i kölistan.
  Ha en bra dag! Här förhöjs stämningen av att vara inom hörhåll för Norrvallacuppen.

  Gilla

 2. mumsen

  Hejsan, bra med nya glasögon. Man kan börja se intressanta saker 😉 Inte skall du vara orolig det blir nog bra mycket bättre och så ser han ju dej 🙂 Kramar
  pst tack för din kommentar på farbo Hebbes blogg, den muntrade upp betydligt 😀 ))

  Gilla