Rutiner

Har ni rutiner?  Det har jag!  🙂

Om ingenting oförutsett eller avvikande inträffar så följer jag min inbyggda klocka och det blir automatiskt så här:
Jag vaknar nångång mellan klockan 9-10, stiger upp, gör en smörgås och plockar ett och annat ur kylskåpet och lagar en mugg cappuccino. Sen sätter jag mig med ÖT och Vbl (onödigt med båda men … av gammal vana hänger de med).  Tidningarna brukar ligga på köksbordet inhämtade och lästa för länge sedan av gubben! Det brukar ta så där en timme för mig att läsa det viktigaste och då är klockan vanligtvis redan över 11 och jag ”håxar” att jag måste ha mina ögondroppar!

Sen (då först) tar jag av mig nattpajton och klär på mig och knäpper på datorn för att se om någon skrivit något läsvärt…?  Nu är det just så långt jag kommit i mina rutiner!  🙂  Sen får dagen bli som den blir, man är ju en glad pensionär!  😀  Visst har jag det bra!?  😮

 

0 tankar på “Rutiner

  1. Lena

    Jag har också rutiner och om det inte går enligt dem, så blir det jobbigt att få allt gjort som ska göras, som just mediciner, stänga kaffebryggare och sånt. Men nattpajton kommer nog av genast, eftersom vi sover på övre våningen och äter på nedre och jag inte orkar gå opp igen för att byta.

    Gilla

  2. mumsen

    Nästan samma tidtabell 😉 men har inget ÖT 😀 Önskar er båda Ett Välsignat Gott Nytt År o en jättekram 😀

    Gilla