Ruggigt

Solen lyser med sin frånvaro, alla dagar lika grå, nästan, eller är det jag som är skumögd…?  😮vinter

Jag vet att man inte får apa efter någon annans konstverk och skriva sitt eget namn på, då måste det stå att det är en kopia…  Men jag lyckas aldrig göra några riktigt bra kopior med pensel.  Den här var jag ändå ganska nöjd med, fast den är lika trist som vädret idag! (Det tycker kanske inte vandris.. ?)  😀

0 tankar på “Ruggigt

 1. livetsmeningar

  Du verkar ha dina aningar…just sådär ser det ju ut här nu. Men jag lovar det blir nog somrigare tills du kommer hit! 🙂 Jag var just ut i solskenet som varade en halvtimme ungefär. Sen satt jag på en peffisdyna och njöt av solen på terassen.

  Gilla

 2. tant tuija

  Det är inte bara nåt som man tycker, utan det lär vara ett konstaterat faktum. Då jag körde till kokkola idag så pratade de i radion om att detta är den mest molniga vintern på tjugofem år. Och till exempel i jyväskylä (som tydligen har varit den mest molniga staden i vinter) har man sett solen i endast aderton timmar de senaste 2,5 månaderna (december, januari och hittills i februari).

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det där hörde jag också, så då vet jag att det inte är bara inbillning! 😮 Men int vill jag ha -20 ändå … Ganska behagligt väder att gå hem från ryska kursen! 🙂

   Gilla

 3. vandravidare

  Du vet precis vad Vandris tycker 🙂 Fin tavla! Skulle vilja hoppa i snön på den , ser så mjuk och behaglig ut.

  Gilla

 4. gilla

  tur att man älskar mest allt slags väder så blir det aldrig trist o tråkigt….. minusgrader o hård blåst är en dålig kombination, ger mej huvudvärk, men likaså denhär årstiden om solen strålar fr klar himmel o snön ligger alldeles vit, då blir det för ljust för min del, vilket också ger huvudvärk om jag inte har mörka solglasögon som skyddar bra, o då känns det ju ändå som om det vore mulet, så väderleken är ngt som jag totalt struntar i, säger som Pippi Långstrump: vi får vara glada att vi har nå väder alls 😉 och tavlan, den gillar jag verkligen.

  Gilla