Blomomplanteringsdags

Hela månaden hittills har jag funderat på att plantera om krukväxter men det har ännu inte blivit av. Så långt har jag kommit att en säck med ‘kukkamulta’ är inburen … men hur ska jag komma igång med jobbet??  Jag gör vanligtvis trevligt arbet först,  som att virka nyckelpigor och sticka prickiga tossor, tråkiga jobb får vänta tills i morgon eller någon annan dag! Ett, tu, tre i morgon ska det ske!  😀  Idag far jag på symöte!
Ha det så gott!

Annonser

0 thoughts on “Blomomplanteringsdags

 1. kicki

  Idag har jag planterat om merparten av mina blommor. Bara de största krukorna som står på golvet är kvar, för jorden tog slut. Sportlovet har av tradition varit tidpunkten för omplanteringen. Ett litet vårtecken bara det.

  Gilla

 2. elovena

  Vojh!! Är det dags för omplanteringar nu igen? Jag glömde det ifjol, fast kanske med vett och vilja… 😀 Nu är en av mina mest pinade krukväxter så illa däran så jag tror inte ens Mor skulle få den att kvickna till. Måste väl försöka förbarma mig över den om det ännu finns lite liv kvar. Ha så trevligt på symötet, kanske du träffar nån jag känner tillåme. 🙂

  Gilla

 3. måsa-mållon

  Jag brukar plantera om mina växter på sommaren när jag kan sprätta jord omkring mig därute. Jag vet att det är ”fel” tid,men blommorna har inte klagat! 😉 jag har i alla fall kommit ihåg att börja ge lite näring nu,det är inte alltid jag håxar det heller.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack V-H det var bra på stickmötet, (ingen sydde.)
   En del blommor är nöjda med det också, andra visar vissa tecken på att de vill ha ny jord eller fått för trångt i krukan..

   Gilla