Tänk…

… efter före!  Med jämna (eller ojämna mellanrum) brukar jag gå in och läsa användarvillkoren för bloggen . fi. Och försöka fundera på om jag skrivit något olovligt/olagligt eller lagt in någon olovlig bild. Kanske jag gjort det, är inte 100% säker, men ännu har jag inte fått några varningar eller blivit anmäld för att ”sprida kränkande uppgifter om andras privatliv” eller något annat olagligt…

”Tveka inte att anmäla ifall du misstänker att det finns olagligt material i bloggar eller kommentarer.” Så står det bi.a. i användarvillkoren, som jag tycker det är hälsosamt att kasta ett öga på nu och då!

God fortsättning alla bloggare, kommentatorer och läsare!

0 tankar på “Tänk…

 1. herbertsblog

  Hej Ima! Tänkvärt skrivet! En annan detalj i helheten är också att vi som har egna bloggar även ansvarar för kommentarer som vi publicerar, eller låter gå i tryck, på våra bloggar. Mvh.

  Gilla

 2. oops

  Helt klart är att samtliga bloggare borde granska sig själva lite mera. Men ändå är det få som skriver saker som kan sägas att, är det rätt eller fel. Men om det finns de som vill chockera med sitt skrivande, då skall de inte gråta strax de får mothugg. Och så väntar vi på nästa inlägg.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det är ju lite skillnad på olagligt, osmakligt, osakligt och osanning! Nog bör vi ha lite självcensur därom är vi överens.

   Gilla

 3. AH

  Ett tänkvärt inlägg. I dag har jag knäppt en bild som jag tänkt sätta in på bloggen. Jag har fått muntligt tillstånd att göra det av alla som är på det. Men nu undrar jag om det räcker med det eller om jag också borde ha det skriftligt. Skall försöka tänka mig för ännu en stund.

  Gilla