Sol och värme

Äntligen kom ”dopparedagen”, alltså då jag tog mitt första dopp denna sommar! Värmen kom ju tillbaka förra veckan så jag passade på att hoppa i en sån där stor grop där man tagit grus nån gång, och sen gjort en badstrand, i Forsby. Igår blev det simning nummer 2 på ett annat ställe där vi också fick kaffe med dopp i Larsmo, Strandcamping. Ett mycket bra ställe att simma på.

Våra långväga gäster fick några varma och soliga dagar innan de startade sin hemfärd igår morse, så jag hoppas de glömde det kyligare vädret och minns bara hur underbar sommaren var i Finland! 🙂  Tomt blev det och länge tills vi får träffas igen men på datorn har jag en massa bilder av barnbarnen och så finns det ju skype.

Sommarvärmen får nog gärna fortsätta några månader till, men nu regnar det!

Måndags rosenhälsning!mera rosor

Annonser

0 thoughts on “Sol och värme

 1. måsa-mållon

  Du hann före mig! Jag är på simskola med barnbarnet denna vecka,men idag satt jag som ett blött strandlejon och åsåg de badande barnen.Få se om det blir nåt dopp för mig överhuvudtaget…

  Gilla

 2. gilla

  nu var du ett strå vassare än mej, jag har kvar vinterpälsen, trots att mannen har simmat två ggr så tillfällen har jag haft, men är man badkruka så är man…… kanske jag hinner ännu i sommar bara inte värmen försvinner nu. fina rosor du har 🙂

  Gilla

 3. AH

  I brist på sol så kan ju rosor också värma. Själv njuter jag nu av fruns rosor utanför köksfönstret och visst blir man varm inombords då man ser dem.

  Gilla