Rådd-Fia

Det är jag det!  😦

Här har inte städats på länge vilket betyder att det varit intressantare saker på gång, kanske?  Vet inte vart tiden tagit vägen, har bara inte hunnit. Igår blev det tidig uppstigning för att hinna till skolans adventsandakt i kyrkhemmet. Trevligt med program av elever och Hosianna sång som ger adventsstämning.

Sen hämtade vi ett barnbarn från förskolan och bakade pepparkakor och hann med en hel del annat också innan det var dags att gå och se när stora granen tändes och julbocken var i farten. Dit kom också skolbarn med lyktor och sjöng för byborna. Tal hölls som tyvärr var lite svårt att höra, men kanske andra har bättre hörsel än jag.

Idag kom ett annat barnbarn med sin pappa och hade en vante med sig som en vovve hade tuggat sönder tummen på så jag ”sydde” en ny! De var nålbundna så det passadeinte att sticka en ny tumme. Och nu är det lillajulafton, så jag ska kanske fara som hastigast över rummen med dammsugaren nu sent omsider.  Int e he så noga, man måst ju blogg na liite å!  🙂

En ny vinter har vi fått och lite mera snö än förra gången. Så mycket att det behövde  plogas.

Trevlig lillajul och första advent!

0 tankar på “Rådd-Fia

 1. oops

  Om man städar för ofta, hinner man inte stöka till det, och då behöver man inte städa. Eller hur. Det finns ju så mycket intressantare saker att göra. Trevlig lillajul.

  Gilla

 2. måsa-mållon

  Här dammsugs det också just nu,men det är gubben som är i farten! Såå trevligt! 🙂
  Ha en bra adventstid!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Trevligt, det är åtgärdat här också och tomtegröten kokades på vatten med grädde och smör i till sist. Ha det gott!

   Gilla