En taxi flera taxar

Vilken tur att det finns ”vippare” som man kan beställa dagen före man ska till stan t.ex. för att … ja man får ju göra vad man vill när man är där, gå i butiker, sitta på café m.m.  Man blir hämtad vid trappan den tid man kommit överens om och förd dit man ska och det kostar inte mer än busstaxa. Det var första gången vi prövade detta färdsätt och är helt nöjda med arrangemanget.

Sen finns det också Kela-taxi. Ifall man bara ska till laboratoriet och ta några blodprov och inte vill vara så länge i stan tills vip-taxin kör returen, kan man åka hem för 14,25 med Fpa/Kela-taxi. Men då gäller det förstås att man varit på läkarbesök eller annan undersökning på sjukhuset. Det blev att åka med två olika ”taxar” i dag!

6 tankar på “En taxi flera taxar

 1. oops

  Räds inte möjligheten att använda dessa färdtjänster. Under min tid med körandet i stan, hade jag många äldre tanter och farbrödrar på skjuts. Vill bara påminna att även chauffören trivdes med sällskapet. Ha en Glad Påsk och skriv oftare. 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Oops, kanske blir det mera sådana resor i fortsättningen… Att skriva oftare är svårt när det inte finns rubriker i lager! 🙂 Glad Påsk!

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Greta, vi borde nog hälsa varandra på påskdagen som de ortodoxa gör med orden: Kristus är uppstånden, och den man hälsar på svarar: Ja han är sannerligen uppstånden!
   Men i morgon firar vi den hedniska lördagen med häxor och brasor, konstiga seder vi har … eller har jag missförstått något?!

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.