Nya tag

”Sidan kan inte visas” har det kommit fram två dagar i rad när jag sökt bloggen.fi, så jag trodde att nu är bloggens saga all. Eller att det var stängt för bloggsemester…  Nu fungerar det igen, men vi ska se om det går att publicera något. Går det inte så får ni inte veta att jag var på 100-års kalas i lördags. Min äldsta kusin föddes samma dag som skotten i Sarajevo sköts för 100 år sedan, 28 juni 1914.

12 tankar på “Nya tag

 1. kicki

  Samma har det varit här. Mailade supporten i går och påtalade problemet. När vardagen tog vid har de tydligen gjort något åt saken. Varje gång tänker man ju att det är synd att jag inte kopierat och sparat bloggen. Nu ska det bli!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Kicki, var sparar du din blogg och hur gör man, inte för att min är så mycket att spara men ibland brukar jag läsa de trevliga kommentarerna på en del inlägg. 🙂

   Gilla

   1. kicki

    Du går in på adminpanel=> verktyg=> exportera. Tryck på ladda ner exportfil, så får du filen sparad på din dator. Sedan går det bra att importera filen till en annan bloggportal.

    Gilla

 2. måsa-mållon

  Jag har också undrat,och som Kicki säger,nu får man lov att ta tag i detta att kopiera bloggen. Trodde nog att sagan var all denna gång.

  Gilla

Kommentarer är stängda.