Guldkant

Varje moln har en guldkant eller var dag har nog av sin egen plåga! Vad det nu kan betyda i dessa sommarens soliga dagar?  I dag kom det en åskknall en stund efter jag knäppt bilden av molnet med guldkant och sen kom en regnskur. Men det är ju fruntimmersvecka på gång och då brukar vädret vara ostadigt.

Grattis alla Margaretor! DSC00910DSC00909

Och så en bild av praktlysingen som lyser i rabatten!

6 tankar på “Guldkant

 1. måsa-mållon

  Arma fruntimmer som får skulden för allt! 🙂
  Idag har det varit passligt med molntussar,inga mörka hemskheter. Har ÄNTLIGEN fått av mig klåddin,tack vare stranddag med barnbarnen. Skönt var det.

  Gilla

 2. gilla

  fina bilder….jaa, det var därför vädret var som det var, p.g.a. fruntimmersveckan 😉 det tänkte inte jag på, då…..men den är ju över nu och det verkar som om vädret lugnat ner sej också och är mera stabilt, med en väldig hetta, tur man kan gå in och svalka sej allt emellanåt, vi har det svalt och skönt inne tack vare att tempen blir lägre till natten, då låter vi ett fönster stå öppet och ny frisk luft strömmar in.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Gilla, det är ju Olga och Kristina ännu som kan ställa till det. 🙂 Ännu har inte jag fått nog av värmen, det finns ju skugga och svalkande vatten..

   Gilla

   1. gilla

    oj nää, men kanske Olga o Kristina är lugna snälla typer så dom inte ställer till något, vill säga…… jo tack o lova för skuggan, och vatten finns det i massor, men för min del blir det bara rinnande vatten, badkruka som jag är 🙂

    Gilla

    1. lma7 Inläggets författare

     Åtminstone har de hög temperatur både natt och dag, något regn verkar de inte åstadkomma här .. 😉

     Gilla

Kommentarer inaktiverade.