Här fattas inga fel

När man inte orkar med två aktiviteter på samma dag utan att bli alldeles utmattad, då måste det vara något fel på gumman, eller så är det ålderdomen som slagit till på allvar??

Det var symöte i går ett par timmar, vilket inte kan vara ansträngande när man bara sitter och stickar, sjunger lite och dricker kaffe..

På kvällen var jag på English in English -kursen. När vi kommer dit sitter där en helt ”ny” manlig lärare i.st.f. vår kvinnliga som har förhinder.  Trevlig var han, men jag hängde inte alls med i hans utläggningar enbart på engelska, hörde knappt ett ord svenska på hela lektionen. Inte så trevligt att vara ”sämst i klassen”!  🙂
Det var väl det som blev för mycket (+kaffe) som gjorde att jag inte kunde sova på hela natten, förrän ett par timmar på morgonkvisten.  Så idag hoppade jag över seniorgymnastiken. Nu ska jag ta igen nattsömnen om det lyckas!  God natt!

 

8 tankar på “Här fattas inga fel

 1. mumsen

  Tror det är något i luften, hade samma problem i går. Kanske det blir bättre när solen o vintern kommer 😉 Kramg’natt o sov gott ❤

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Hoppas du också sov gott senaste natt, Mumsen, det gjorde jag och är nu helt återställd och var på ett annat symöte idag! 🙂 (Men jag drack vatten på kaffepausen för säkerhets skull.)

   Gilla

 2. mml

  Hej Ima7
  Sluta upp med det där att du är sämst i klassen och gammal. Visst vi är inga ungdomar mera. j
  Jag läste helt nyligen att förmågan att lära har vi kvar, det tar bara lite längre än för de yngre. Tänk på att de yngre har mycket gratis efter alla spel de spelat och alla filmer de sett. Inte är vi med för att glänsa utan ”just for fun”

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Hej MML! Nå jag kan ju inte vara säker på att alla andra förstod allt heller … Har nog repat mig nu efter 10 timmars sömn! 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.