November

Kanske jag ska försöka få ihop ett inlägg den här dystra månaden också, så jag inte glömmer hur man gör.  Det får bli om det gamla vanliga nämligen stickat, men i nya färger. Tycker själv att det är riktigt snyggt med turkos och svart!
Är det någon som vill ha ett par är det bara att komma och hämta.  😉

DSC01211Svart och vitt är inte heller illa, men det tar sin tid innan de strumporna blir färdiga..  Dels är de långskaftade och dels är mönstret mera invecklat. Och bråttom har jag inte.

DSC01214

18 tankar på “November

  1. lma7 Inläggets författare

   Tiden går fast det är mörkt, snart får vi ta fram ljusslingorna och så kommer Lucia! Men inte är det här min favoritårstid.

   Gilla

        1. lma7 Inläggets författare

         Jo Mumsen, det var en trevlig söndag bara jag inte skulle ha fått en dunderförkylning. Vi hade 6-åringen här! 🙂 ❤

         Gilla

 1. http://bosseliden.wordpress.com

  Snygg färgkombination. På hösten ska man inte ha bråttom. Då är det tid för att vända tankarna inåt. Kura skymning. Försöka gnälla så lite som möjligt. Vilken vacker header du har nu. Lupiner i alla dess färger. En av min mammas favoritblommor i det vilda. Tänk oss finns det fina rosor kvar i trädgårdarna. Detta är fjärde novembermånaden som vi bor i Ystad. Inte en enda frostnatt har vi upplevt. Fortfarande är det sommar på två platser i Skåne. Falsterbo och Skillinge. Det var det för fyra dagar sedan i alla fall. Kram Bosse

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Precis som jag känner mig; inåtvänd och gnäller gör jag också över min förkylning och täppta näsa.. Lite piggar det upp att se Lupiner i höstrusket. Den här tiden på året brukar jag önska att vi var bosatta längre söderut, jag tål värme bättre än köld! Och nu har vintern knappt börjat än, ingen snö har vi nu just.
   Njut av rosorna! ❤

   Gilla

Kommentarer är stängda.