Nyårsblogglöften?

Tänk om vi alla bloggare och kommentatorer på bloggen.fi skulle avge ett gemensamt nyårsblogglöfte att bara skriva snälla inlägg och kommentarer år 2015!? 😛

Antagligen tyckte tomten att jag varit snäll redan i år för jag fick en konfektask gjord speciellt för mig:

DSC01312

Ni ser väl att det står ”LADY ROSE” på den  (Rosentanten på svenska)!  🙂

 

 

12 tankar på “Nyårsblogglöften?

 1. scriptrix

  Jag lovar inte att jag kan hålla det löftet. 😀 Men om ingen retar upp mig så ska jag försöka vara snäll. 😉 Ett annat löfte vore ju också att skriva NÅGOT! Det har ju varit lite si och så med det den senaste tiden. Vi får ta nya tag!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Du har så rätt Scriptrix, det är ju vi som GÖR bloggen inte de blogglösa .. fast de behövs nog också bara de skriver (snälla) kommentarer! 😀

   Gilla

 2. Zwei

  Här har vi sannerligen Den Perfekta Presenten! 😀
  Det måste ha varit någon snäll själ som gav Rosentanten just detta fina namn. 😉

  Gilla

 3. scriptrix

  Jo, Annepauline har ju varit flitigare än de flesta bloggare det här senaste halvåret. 😀 Och några andra ickebloggare också. Men nu går vi ju och väntar på att få läsa inlägg på ”Error 404” och ”Talviturkki”. När man står inför ett nytt år så kan man ju alltid hoppas. 😀 Kanske t.o.m. ”Konsuln i övre medelåldern” skulle kunna starta en egen blogg, han skulle säkert ha mycket att berätta. Att hoppas på att hsg skulle starta en egen blogg är väl att hoppas för mycket. Fast … han kan ju också lite annat än jazz! … Det var väl visst först nästa år som vi skulle bli jättesnälla? 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, jag skulle med stort intresse läsa riktiga inlägg av alla som du nämner, (på deras egna bloggar alltså)!
   Passa på nu, du har ganska många timmar ännu att inte vara ”jättesnäll”! 😉

   Gilla

 4. scriptrix

  Ja, det skulle jag också. De är ju alla mycket intelligenta människor som skulle kunna berika bloggen. Själv började jag ju också som kommentator, som BV, men sedan tyckte jag att det blev lite tråkigt att bra kommentera andras inlägg. Och under de här fem åren har det blivit mycket svammel, både i inlägg och kommentarer! 😀 Men roligt var det, när det var som roligast. Så blir det nog aldrig mer! Fast det beror förstås på oss!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Och så beror det förstås på om man kommer in på bloggen, den har ju krånglat en hel del så många har flyttat och kommer aldrig tillbaka.. Lite tråkigt är det nog att bara kommentera, så därför skriver jag någon rad som inlägg ibland. 🙂 Jätteglad blev jag när Elovena dök upp efter en lååång paus!

   Gilla

 5. kicki

  Nu blev jag sugen på choklad igen 🙂 Julkonfekten är tyvärr slut, men visst får man köpa till nyår också?

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Kicki, ifall du inte avgett något löfte om godisstrejk för 2015 så kan du väl köpa en (1) konfektask i morgon! 😉

   Gilla

 6. gilla

  Hej, Rosentanten 🙂 och god fortsättning på nya året. Några nyårslöften har jag inte avlagt, och hm….jag skriver väl bara snälla inlägg o lämnar snälla kommentarer, eller 😉 men jag ska tänka på saken, varje gång jag loggar in på bloggen 🙂 ett löfte jag kanske borde ge är väl att besöka bloggen oftare, är så glad att mina bloggvänner finns kvar här då jag tittar in 🙂 Ha det gött, trots vinterkylan!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Hej Gilla, trevligt att du tittar in nångång. 🙂 Det tycker jag är ett bra löfte att lova besöka bloggen oftare och visst skriver du snälla kommentarer! Ha det såå bra, kylan ska avta om ett par dar..

   Gilla

Kommentarer är stängda.