Pepparkakor

Det blev inga pepparkakor bakade till jul, men julen är ju inte riktigt slut ännu så barnbarnet som var på besök tyckte vi kan ju baka nu och det gjorde vi i går. Vi gjorde bara en halv sats deg, det är ju degen som är godast. Så det blev inte så många pepparkakor! Inte många kvar nu, men det är ju tjugondedag Knut på tisdag så… då är julen slut. Granen blev avklädd och inpaketerad redan för en vecka sedan!

Nu är det kallt igen några dagar och massor av snööö

Ha det

6 tankar på “Pepparkakor

 1. gilla

  ja vem har sagt att man inte får baka pepparkakor när man vill, jag bakad inga till jul heller, men jag brukar köpa dom litet nu som då under hela året, men borde absolut baka egna, om inte annat men för degens skull, den är ju bäst 😉 här har inte julen dansat ut än, även om det är tjugonda-knut idag…. men om inte förr så inkommande helg ska nog även den fina granen ut, den växer ju som bäst så den är så grön o grann. tomtarna har gått i ide….bra så 🙂

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Men Gilla, inte kan du kasta ut en växande gran! 🙂 Annat är det med plastgran, den åkte ut för länge sen (fast den inte alls barrade). Mera pepparkakor blir det inte, det är sommardrömmar som gäller nu..

   Gilla

Kommentarer är stängda.