Ålderdomssvaghet

Visst har ni besökt den fina sajten Sevendays.fi  Där finns ju en hel del som säkert intresserar  yngre moderna människor..  Vad tycker ni vanliga bloggare som är kvar på bloggen.fi?  Den tycks ju fortfarande fungera, men det är väl tänkt att den ska självdö på grund av ålderdomssvaghet? Den som lever får se!  🙂 Nu läser ni kanske in lite avundsjuka mellan raderna i mitt inlägg, men det handlar ju inte om avundsjuka utan om min egen ÅLDERDOMSSVAGHET!  😀 Ha en fin solig söndag alla!

Annonser

12 thoughts on “Ålderdomssvaghet

 1. villaherberts

  Jag lider nog av ålderdomssvaghet jag också, för jag tycker att den är för ”plottrigt” men he e u så he ska vara nufötiin. He ska ju vingel i huvu heila tiin, int na konstigt att foltji vaar utbränd.

  Gilla

 2. oops

  Ögonen irrar hit och dit, samt att jag egentligen inte vet vad jag borde läsa. Prövade mig fram några gånger, men tyvärr så kändes det som om man försökte lära sig cykla på nytt. Inge vidare så långt åtminstone.

  Gilla

 3. kicki

  Kanske är det åldersomssvaghet på många håll, för jag gillade inte heller vad jag såg på sevendays. Alldeles för rörigt för en äldre människa. Svårt att hitta något intressant, så det är tveksamt vad den sidan ska tillföra. Men vi är väl fel målgrupp, får man anta.

  Gilla

 4. måsa-mållon

  Hej Lma! I tre dagar har jag levt helt avskild från all slags media. När jag kom hem i eftermiddag och läst tre Vbl kändes det som om jag ville tilllbaka in i tystnaden. Vilket hopande och roende det är i denna världen.Jag har INTE kollat in Sevendays. Då jag såg i bladet vad det skulle bloggas om hittade jag inte nåt som kändes lockande. Jag trodde nog de skulle ha skrapat ihop några lite ovanligare och mer djuplodande teman,nu var det ju samma sak som de flesta unga bloggare redan bloggar om. Mode, skönhet, mat,inredning,träning. Tatueraren sticker kanske ut? Om jag, då jag är tillbaka i ekorrhjulet(vill inte dit),skulle vilja läsa nåt på Sevendays kanske det blir Alfred Backa. Han är rolig,tycker jag. Kanske jag skulle starta en retreatblogg,så att alla som flåsar omkring i mediacirkusen fick en hint om var de kan få lite mediafasta ? 😉

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   M-M, du märker säkert stor skillnad på där och här, det låter så avslappnande med retreat och mediafasta. Inga dåliga nyheter att lyssna på och läsa om, ingen stress, inget jobb bara lugn och ro. För min del skulle det bara betyda att inte starta datorn, radio, eller läsa tidningar. (Jobb och TV har jag inte) 🙂

   Gilla

 5. scriptrix

  Jag var inne och tittade en gång, men upptäckte genast att det inte var något för mig. Men alla kan ju inte gilla alla bloggar här i världen! Och det finns ju så mycket annat att läsa.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Scriptrix, jag trodde du var i den åldern att du möjligtvis skulle hitta något intressant där. Nu tror jag att också du drabbats av ”ålderdomssvaghet”! 😀
   Och visst finns det annat att läsa..

   Gilla

 6. gilla

  jaha, finns det någon sådan sajt också, mer än vad min hjärna registrerat, eller så är det helt enkelt ngt som inte verkat tillräckligt intressant så jag helt enkelt inte lagt märke till det 😉 hur som helst är det roligt att bloggen.fi finns kvar och fungerar, och kanske den fortsätter så, så har vi som inte gillar allt för moderna nyheter någon stans att vara också vara 🙂 ha en bra onsdag!

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.