Ut och cyklat

DSC01447 DSC01446DSC01428 DSC01427Det var fint väder också på söndagen ända tills det började regna!  Vi hann på en ganska lång cykeltur, 7-åringen och jag. Vi stannade vid bron och betraktade den fina utsikten.  🙂 Vi hade varsin tvåhjuling den här gången.  Han trodde nog han skulle orka cykla enda till Kokkola, men det blev en kortare sträcka..

Stora svarta hunden får påhälsning och verkar bli glad för besök varje gång 7-åringen kommer.

 

 

 

12 tankar på “Ut och cyklat

 1. oops

  Nu börjar jag nog få ”leido” av att sitta inne och inte röra på mig tillräckligt. Borde få komma mig ut och gå eller cykla, men måste vänta tills onsdagen och dess läkarbesök. Då får man väl höra hur det har läkts och om man kan slänga kryckorna. Ha det bra ni andra som kan röra er i naturen.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Förstår att mina bilder väckte tanken på den ”gula faran” eller kanske den ”röda racern”! 🙂 Töj tålamodet lite till, det blir nog bra.

   Gilla

 2. måsa-mållon

  Jag hittade också tussilago på påsken. 🙂 Har bytt till sommardäck på den fyrhjuliga och nu utlovas 10 cm snö!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Vintern tycks inte vara slut än, tyvärr! Snön smälter nog fort men kan ställa till oreda ännu..

   Gilla

 3. Villa Herbert

  Ser ut som om ni har haft en skön och lugn cykeltur. Nästa gång är det kanske så varmt och skönt så att ni packar med saft och bullar. Våren kommer nog snart men först skall vi ha lite mer snö.

  Gilla

 4. http://bosseliden.wordpress.com

  Du hann före mig. 🙂 Jag har plockat ner cykeln från sin upphängning men inte haft min premiärtur ännu. Kul att ni kan cykla på var sin tvåhjuling. Snart orkar han. Vad säger du. Hästhov eller Tussilago? Eller finns det ett tredje namn hos dig? Helgkram Bosse

  Gilla

 5. lma7 Inläggets författare

  Tussilago (lilla tussilull) inget tredje namn. 🙂 Ha en fin helg, men först kommer fredag – städdag!

  Gilla

 6. miatankar

  Cykla… ja, jag måste börja använda min cykel igen! Ljuvligt att cykla vid den här tiden på året… än bättre blir det när gräset klippts i trädgårdar, då doftar det så ljuvligt!

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.