Midsommarhälsning

DSC00300Det verkar som om några f.d. bloggare kommer ihåg att de också har en blogg.  😉  Kanske man t.o.m. kan tröttna på Fb och sakna bloggen lite grand ibland!?   Här kommer en liten hälsning med önskan om trevlig midsommar med fint väder till alla som läser här (ifall någon gör det)!

Är det någon som vet vad blommorna på bilden heter så berätta gärna. Jag har smygfotograferat i grannens rabatt när jag skötte katten Felix.  🙂

Annonser

13 thoughts on “Midsommarhälsning

 1. scriptrix

  Vi är nog några som läser. Men inte så många som skriver numera. Men kanske det kan bli någon ändring på det också. Skam den som ger sig! En glad och solig midsommar önskar jag dig och de dina också! Här får vi regn hela helgen. Men vad gör det? Det blir besök från Göteborg och det smäller högre än solsken!

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ha det så bra trots regn och rusk. Här har det just slutat regna och solen tittar fram nu. Klart vi kan ändra på ”bloggstatistiken” om viljan finns. 🙂

   Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack, vi får ta vara på den värme vi får. Vi kan ju hjälpas åt att ge konstgjord andning åt bloggen.fi! 😀

   Gilla

 2. oops

  Trevlig midsommar till alla bloggare som ännu är igång. Själv är det lite si och så med mitt bloggande just nu. Bedrövelserna avlöser varandra nu stup i kvarten, även denna dag medförde en ny sak att fundera över.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det borde nog räcka nu med tråkigheter för din del nu, livet är inte rättvist… Hoppas det vänder till det bättre snart. Önskar er en bra helg!

   Gilla

  1. oops

   Kråtar, är ett för enkelt ord. Betydligt värre än så. Sedan början på maj månad har fyra negativa saker avlöst varandra. Nu kan man lugnt påstå att herren prövar de sina. Men, vissa saker kan vändas till det positiva bara jag lyckas finna tråden. Försöker som sagt finna det positiva. Ha det gott.

   Gilla

  2. oops

   Kråtar är ett för enkelt ord just nu. Sedan början på maj månad har fyra olika saker avlöst varandra. Försöker ändå vända några av dem till något positivt.

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.