12 tankar på “Vinterbad

 1. Villa Herbert

  Vilken tuffing, undrar om det skulle minska på mina problem med musklerna. Jag är nog för ”fisi” (feg) för att testa. Skönt att vi fått drägligare temperaturer men + grader vill vi inte ha ännu. Ha det så bra som möjligt.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tror nog jag avstår från vinterbad, men jag beundrar de tuffa som vågar. Bra mår de!
   Tack och hoppas du mår bättre och kan sticka lite nu.

   Gilla

 2. gillasvardag

  Hej på Dej du, nu har även jag hittat hit, jag har ju varit så lat den senaste tiden med att blogga och när jag väl kom mej in på gamla bloggen blev jag förskräckt, en tom sida där det stod att den ska läggas ner fr 1 mars, då blev det brådis….och till min stora förvåning så fick jag den med mej flyttad hit och här hittade jag även dej, så roligt 🙂 på tal om vinterbad, så är det nog absolut en grej som jag hoppar över, mycket gillar jag att pröva på, men den tanken har aldrig ens slagit mej….brrrrr…..

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Det var en trevlig överraskning att du hittat hit, välkommen! Jag har redan klickat på Följ i din blogg så ser jag dina nya inlägg direkt i Läsare. Det är lite si och så med mitt bloggande numera, det blir bara korta inlägg allt mera sällan, men hänger ännu med.. Här hittar man många trevliga bloggar att läsa och flera från bloggen.fi som flyttat hit.

   Gillad av 1 person

    1. lma7 Inläggets författare

     Du kan ju till att börja med klicka foton i min länklista ”Bloggar jag följer” så kommer du till deras bloggar och kan klicka på följ om du gillar dem! 🙂 Man känner sig nog lite vilsen här ibland och svårt att hitta, sök, sök !

     Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.