Tulpaner och sjalar

Hoppas verkligen att februari inte blir lika bekymmersam som tiden efter jul! Ny månad har börjat och nya bekymmer dyker väl upp! Gårdagen är förbi, den skriver jag inte om, morgondagen vet jag ingenting om..

I dag har jag köpt rosa tulpaner, fått en hälsning från New Zeeland, ringt ett par väninnor, virkat på en sjal.. och fick höra att katten Felix finns inte mer.

DSC01867DSC01866Min brevvän Patricia i NZ gladde mig med några rader.

DSC01863Här var Felix sista gången på besök..

12 tankar på “Tulpaner och sjalar

  1. Villa Herbert

    Ja man får verkligen hoppas att februari blir bättre. Kan med glädje konstatera att det blivit ljusare. Vad roligt att du fått annat än reklam och räkningar i postlådan. Katten Felix har det nog bra där han är nu även om det är ledsamt att han inte kommer på besök mer. Vi strävar vidare.

    Gilla

  2. http://bosseliden.wordpress.com

    Hoppas din februari blir bra. Låter trevligt att ha en brevvän i NZ. En nära vän till mig (finska) jobbade där ett tag och då hade jag en stående inbjudan dit. Jag är mycket förtjust i tulpaner. Helst denna tiden på året. Kram Bosse

    Gilla

    1. lma7 Inläggets författare

      En vänskap som varat i 20 år fast vi aldrig träffats. Vi hade inga barnbarn när vi började brevväxla, nu har hon nio och vi har sju.
      Tulpankram.

      Gilla

  3. bgportfors

    Åtminstone blir det ljusare nu. Jag hade också en brevvän i NZ en gång. Tyvärr tappade vi kontakten.Tur att vi inte vet om morgondagens bekymmer. På tal om sjalar; Jag har ofta svept in mig i en mormorsrutig sjal i vinter. Av nån anledning tänker jag på dig varje gång jag har den runt mig… 😉 . Allt gott!

    Gilla

    1. lma7 Inläggets författare

      Så mysigt att du tänker på mig när du sveper in dig i mormorssjalen! 😉
      Har du adressen kan du ta upp kontakten till din NZ brevvän, min brevvän bor i Mosgiel en förstad till Dunedin.
      Ha det bra!

      Gilla

  4. Carita Liljendahl

    Hoppas också din februari månad blir bra! Men livet är ju såsom du och Uddmor skriver, en blandning av glädje och sorg. Ibland tycker man det blir för mycket av den tunga varan. Men om man var utan den – skulle man då kunna glädjas av små saker i vardagen?
    Hälsningen du fick via kortet var ju tecken på en liten sak att bli glad för. Och du kunde se den, och du kan gå vidare.
    Kram!

    Gilla

    1. lma7 Inläggets författare

      Det är väl så att idel solsken skapar öken.. och vem vill gå genom livet i en öken? Men ibland tycker man att livet är orättvist och man frågar varför utan att få något svar ..
      Kram

      Gilla

Kommentarer är stängda.