Uppretad

Det kan man bli när man enligt uppdrag av Bosse går ut för att fotografera sånt man retar sig på och inte finner någonting, allt är vitt, vackert och välskött i byn!  Eventuellt finns det något under snön.. Nu vet jag inte om det blir godkänt att reta sig på något inomhus!? Men gör ett försök.

DSC00645Pillerburkar har alldeles för liten text alltså för små bokstäver för att kunna avläsas och dessutom är bakgrunden i färg. Svart på vitt ska det vara!

DSC00643Likadant är det med broschyrer som delas ut till gamla människor, ibland är det svårt att se vad som står skrivet.

DSC00649Varför kan det inte finnas en skild sportbilaga som man betalar för bara om man vill ha den, nu är det alltid flera sidor som inte intresserar det allra minsta och bläddras snabbt förbi.

DSC00618Till och med en söt åttaåring kan få mig ur gängorna när jag säger att nu får det räcka för den här gången med datorspel och han bara fortsätter!

DSC00648Serier kan jag också reta mig på, inte ens där är det svart på vitt hos Medelålders plus, Hälge är mycket tydligare !  🙂

Tror jag ska läsa om Ove, men boken var utlånad.

Klicka på bilderna så kanske det går att läsa!   😉

11 tankar på “Uppretad

 1. http://bosseliden.wordpress.com

  Där fick du till det på slutet. 🙂
  Vilken härlig ålder grabben är i. Jag tänkte också läsa om Ove-boken någon gång i år.
  Jag retar mig också på att de gjort texten mycket mindre de sista åren. 🙂 Det är inte alltid mina läsglasögon är med mig. Ibland delar vi på oss. Vi har olika hobby.
  Helge gillar jag. Synd att det inte blir några nya äventyr.
  Jag var tvungen att scrolla upp och titta på dina fina tulpaner en gång till.
  Kram Bosse.
  Ps. Idag börjar tredje säsongen av danska serien Badhotellet. Finns den hos dig? Handlar om tiden strax innan Börskrisen och tiden framåt. Mycket humor och vackra kustvyer. Jag är väldigt förtjust i många danska serier.

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Tack, det känns nog lite som fuskpoäng, men det är trevligt med en inte alltför sträng domare! 🙂
   Badhotellet vet jag ingenting om, är ingen TV-tittare.
   Mina bloggtulpaner håller länge! 🙂
   KRAM

   Gilla

   1. lma7 Inläggets författare

    Lars Mortimer (född 22 mars 1946 i Sundsvall dog 25 augusti 2014) som ”uppfann” Hälge har sex efterträdare som fortsätter rita Hälge-serien, de är anställda av Egmonth Publishing.
    (Jag googlade) 🙂

    Gilla

 2. Ping: Ove för en dag | Bosse Lidén

 3. uddmor

  Men varför utlyser man en tävling i negativa känslor? :-/ Vore det inte mer upplyftande både för en själv och för omgivningen att fokusera på sånt som gör en glad?

  Gilla

  1. lma7 Inläggets författare

   Ja, säj det! Det var något som busiga Bosse kom på efter att ha sett filmen En man som heter Ove, allt för att få ut tanterna med kameran för åttonde eller var det nionde gången redan i år!! För det mesta är hans lekar sånt som man blir glad av. Vi gnäller nog annars också på våra bloggar ibland, allt är ju inte positivt här i världen! 🙂

   Gilla

Kommentarer inaktiverade.